Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Santex Plus Szaniter alap- és uszodatisztító 10l
Kiehl Santex Plus Szaniter alap- és uszodatisztító 10l
32 328 Ft

Kiehl Santex Plus Szaniter alap- és uszodatisztító 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, szerves és szervetlen savak, vízbázisú oldószerek,
korróziógátló anyagok, színezőanyagok, illatanyagok (Coumarin).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1-2

Tulajdonságok

Friss illatú, savas, szaniter alaptisztítószer, mészkőlerakódás, mész-szappan, húgykő, cementfátyol és rozsda eltávolítására, kizárólag saválló felületeken. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
32 328 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Felhasználható minden sav- és vízálló felületen és használati tárgyon; uszodákban, szaniter- és mosóhelyiségekben, mint pl. kerámia fali- és padlócsempén vagy burkolaton ill. WC csészén. Alkalmas továbbá kőburkolatok, klinker, gránátkő és kvarcit lesavazására. A határos nem saválló felületeket védeni kell. Nem alkalmas krómozott vagy nem krómozott réz felületekre, zománcozott felületre, WC-ülőke-/ fedővel, műanyag választófalakra, savérzékeny természetes- és műkőre.


Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen, hogy miként reagál arra. A tisztító oldat ne száradjon meg.


Alaptisztítás/lesavazás:
A szennyeződés mértékétől függően 2-4 litert 8 liter hideg vízhez. A tisztítandó felületet elsőként tiszta vízzel nedvesítsük be. A Santex-plus oldatot terítsük szét a padlóburkolaton, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után tiszta vízzel alaposan öblítsük le.


Habtisztítás:
A habpisztoly adagolótartályát hígítatlan Santex-plus-szal töltsük fel. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10-ig. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 percig hagyjuk fenn, majd bő vízzel
mossuk le.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
785546
Tömeg:
10 kg/db