Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Tablefit műanyag- és íróasztal tisztítószer 5l
Kiehl Tablefit műanyag- és íróasztal tisztítószer 5l
21 990 Ft

Kiehl Tablefit műanyag- és íróasztal tisztítószer 5l

Intenzív tisztító, nagy oldó hatású szóró tisztítószer. Könnyen távolítja el a nehezen oldható szennyeződéseket az oldószerálló felületekről. A Tablefit felhasználása során friss illatú.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
21 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Eltávolítja a ceruza, tinta, filc, stb. által okozott szennyeződéseket, matricák nehezen eltávolítható maradványait. Használható minden oldószereknek ellenálló műanyag- és műanyaggal bevont felületen, nemes acélon, alumíniumon, fémen, stb. Nem alkalmas ABS-műanyag, pl.: speciális telefonkészülékek, egyes számítógép-billentyűzetek, LCD-kijelzők. Az ilyen műanyagokon általában "ABS" jelzés figyelmeztet. Ha tévedésből mégis befújnánk egy ilyen felületet, a kendővel azonnal, maradék nélkül töröljük le a szert; így elkerülhetjük az anyag roncsolódását. Figyelem! Az oldószerre érzékeny lakkokat (vízbázisú) és bevonatokat a Tablefit feloldhatja.


Felhasználás

Az első felhasználás előtt teszteljük le a szert a felület egy kevésbészembetűnő részén!


Felülettisztítás: spricceljük a szert a kendőre. A felületen lévő szennyeződéseket töröljük át a kendővel, majd maradék nélkül töröljük szárazra a felületet. Mindig a kendőre spricceljük a szert, ne a tisztítandó felületre!
A szóróflakon utántölthető az 5 literes kannából.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
895169
Tömeg:
5 kg/db