Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l
Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l
16 968 Ft

Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l

Összetevők
Műanyag diszperziók, polietilén-viaszok, vízbázisú oldószerek, hálós-gyanták, lágyítók.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8,5

Fémhálósított műanyag diszperzió, magas szilárdanyag tartalommal, kiváló filmképző tulajdonsággal. A Thermodur-satina különösen strapabíró, szennytaszító, mosásálló és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A matt film még polírozással sem fényesíthető. A fertőtlenítő szereknek ellenáll.

Felhasználási terület

Minden vízálló, rugalmas és alaptisztított padlóburkolatra alkalmazható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, nedvszívó természetes- és műkő. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.

 

Felhasználás

Használat előtt a kannát fel kell rázni! Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal. vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le.


Első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2-3 réteg felvitele. A matt hatás megőrzése érdekében, a napi takarításnál, kerüljék az olyanápoló-tisztítószerek használatát, amelyek fénylő réteget képezhetnek

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
16 968 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
767879
Tömeg:
5 kg/db