Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l
Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l
22 398 Ft

Kiehl Thermodur Satina matt fényű diszperzió 5l

Összetevők
Műanyag diszperziók, polietilén-viaszok, vízbázisú oldószerek, hálós-gyanták, lágyítók.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8,5

Fémhálósított műanyag diszperzió, magas szilárdanyag tartalommal, kiváló filmképző tulajdonsággal. A Thermodur-satina különösen strapabíró, szennytaszító, mosásálló és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A matt film még polírozással sem fényesíthető. A fertőtlenítő szereknek ellenáll.

Felhasználási terület

Minden vízálló, rugalmas és alaptisztított padlóburkolatra alkalmazható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, nedvszívó természetes- és műkő. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.

 

Felhasználás

Használat előtt a kannát fel kell rázni! Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal. vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le.


Első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2-3 réteg felvitele. A matt hatás megőrzése érdekében, a napi takarításnál, kerüljék az olyanápoló-tisztítószerek használatát, amelyek fénylő réteget képezhetnek

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
22 398 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
767879
Tömeg:
5 kg/db