Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Thermodur-diamant kemény akrildiszperzió 5l
Kiehl Thermodur-diamant kemény akrildiszperzió 5l
30 050 Ft

Kiehl Thermodur-diamant kemény akrildiszperzió 5l

Extrém kopás- és karcálló, három dimenziós hálós szerkezetű műanyagdiszperzió, nagy igénybevételnek kitett felületekre. A magas műanyagtartalmának és új alapanyagok felhasználásának köszönhetően már 2 réteg felvitele után még a régi, elhasználódott padlóburkolatokon is képződik egy olyan védőréteg, amely lehetővé teszi a gazdaságosabb napi tisztítást. Új ill. tömör felületeken ez már egy réteg felvitelével is elérhető. A speciális formula megengedi az első bevonóréteg felvitelét már rövid száradási idő után. A PU-mentes bevonó szakszerűen kivitelezett alaptisztítással eltávolítható. A Thermodur-diamant ellenáll a felületi fertőtlenítő szereknek és nagyrészt a kézfertőtlenítésre használt fertőtlenitőszereknek is. 

  

Felhasználási terület

Vízálló, alaptisztított felületekre, mint pl. PVC, gumi, linóleum, szívóképes natúr- és műkő stb., használható. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges. 

 

Felhasználás

Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket egy lapos moppal vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát jól zárjuk le. 

 

Alapápolás alaptisztított felületekre: a felület szívóképességétől függően 1-2 réteg kb. 60 perces időközzel. 

A felületi ápolóréteg tulajdonságái megőrzésének érdekében a magas oldószertartalmú tisztitók csak alaptisztításra használhatóak. Több mint két 2 réteg felvitele esetében, a megszilárdulási idő jelentősen megnövekszik, ezért a bevonatot az első 48 órában csak szárazon szabad tisztítani.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
30 050 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
118500
Tömeg:
5 kg/db