TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Kiehl Thermospeed high-speed diszperzió 5l

Kiehl Thermospeed high-speed diszperzió 5l
Kiehl Thermospeed high-speed diszperzió 5l

Fémhálósított műanyag diszperzió, magas szilárdanyag tartalommal és optimális fényhatású nagyon jó filmképző tulajdonsággal. A Thermospeed egy kiváló alapápolószer, különösen strapabíró, szennytaszító, mosásálló és csúszásgátló. Optimálisan polírozható, ezért a kitaposott részeket magas fordulatú géppel polírozni lehet. A bevonat a felületfertőtlenítő szereknek ellenáll. 

Felhasználási terület

Felhasználható alaptisztított, vízálló felületeken, mint pl.: PVC, poliolefin, linóleum, szívóképes természetes- és műkő, aszfalt stb. Burkolatoknál amelyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges. 

 

Felhasználás

A termék csak száraz felületen alkalmazható. A terméket hígítás nélkül pl. egy laposmopp segítségével vékonyan vigyük fel a felületre. Ne hagyjuk, hogy az ápoló diszperzió beleszáradjon a mopp huzatába. A kannát használat után azonnal zárjuk vissza. 

 

Első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2-3 réteg felvitele. 

Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) és Multi-disc-kel tömöríthetjük. A padló az eljárás során nem lesz simább. 

Kiszerelés  :
5l
Származási hely :
Németország
További adatok
14 530 Ft
Adatok
Cikkszám
956287
Tömeg
5 kg/db