Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Trend Fémsómentes ápoló emulzió 5l
Kiehl Trend Fémsómentes ápoló emulzió 5l
15 384 Ft

Kiehl Trend Fémsómentes ápoló emulzió 5l

Összetevők
Emulgálók, viaszok, fémsómentes polimerek, hálós-gyanták, illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8,5-9

Környezetkímélő padlóápoló emulzió. Csíkmentes és önfényező száradást biztosít koncentrátum és oldat formájában is. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf Intézet által bevizsgált). A Trend eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak. Optimálisan polírozható, a kitaposott részek magas fordulatú géppel újra kifényesíthetők. A Trend ápolórétege alaptisztítás nélkül is, egy intenzív takarítás keretein belül is egyszerűen eltávolítható.

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
15 384 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Minden vízálló, kemény és rugalmas padlón használható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, nedvszívó természetes- és műkő. Fa- és parafa felületek védelmére szintén alkalmas, kivéve azokat a felületeket, amelyek gyárilag védőréteggel vannak ellátva. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.


Felhasználás

Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le.
Első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2-3 réteg felvitele.


Intenzív takarítás utáni utókezelés: 1-2 réteg felvitele 30 percenkénti ismétléssel.
Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására: a szert 1:1 arányban hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.
Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) és Multi-Disc-kel tömöríthetjük. A padló az eljárás során nem lesz simább.

Adatok
Cikkszám:
379087
Tömeg:
5 kg/db