TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l

Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l
Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l

Selyemfényűen száradó műanyag diszperzió azon padlóburkolatok védelmére, ahol követelmény a jól járhatóság és a matt fényű felület, mint pl. az idősek otthonában. A tömítő hatásnak köszönhetően kis ráfordítással a burkolatot optikailag kifogástalanná változtatja. A speciális kialakítás egy gyors száradási időt tesz lehetővé. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására.

 

Bővebben
Kiszerelés  :
5l
Származási hely :
Németország
További adatok
24 207 Ft
Termékleírás

Felhasználási terület

Minden vízálló, alaptisztított padlóburkolatra alkalmazható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, szívóképes természetes- és műkő és aszfalt. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.


Felhasználás

Használat előtt a kannát fel kell rázni! A Verodur-satina-t a már megtisztított, megszáradt padlóburkolatra laposmoppal visszük fel. A szert lehetőleg ne hagyjuk a mop-huzatba beleszáradni. A kannát használat után azonnal zárjuk vissza. A legjobb eredményt a bevonat felvitelénél akkor érhetjük el, ha rojtnélküli, velúr mophuzatot használunk.


Alapápolás már megtisztított padlóburkolatokon: a padlóburkolat nedvszívó képességének megfelelően 2-3 kezelés szükséges 30 perces szünetekkel. Első felhasználásnál, erősen nedvszívó padlóburkolatoknál a felhasználás 40-45 ml/m²

Adatok
Cikkszám
857720
Tömeg
5 kg/db
Összetevők
Műanyag diszperzió, kemény polietilén-viasz, vízbázisú oldószerek, hálós-gyanták. pH-érték (koncentrátumban): kb. 8