Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l
Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l
31 953 Ft

Kiehl Verodur-satina nagy teljesítményű diszperzió 5l

Összetevők
Műanyag diszperzió, kemény polietilén-viasz, vízbázisú oldószerek, hálós-gyanták. pH-érték (koncentrátumban): kb. 8

Selyemfényűen száradó műanyag diszperzió azon padlóburkolatok védelmére, ahol követelmény a jól járhatóság és a matt fényű felület, mint pl. az idősek otthonában. A tömítő hatásnak köszönhetően kis ráfordítással a burkolatot optikailag kifogástalanná változtatja. A speciális kialakítás egy gyors száradási időt tesz lehetővé. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására.

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
31 953 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Minden vízálló, alaptisztított padlóburkolatra alkalmazható, mint pl.: PVC, gumi, linóleum, szívóképes természetes- és műkő és aszfalt. Burkolatoknál, melyek PU vagy PE koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.


Felhasználás

Használat előtt a kannát fel kell rázni! A Verodur-satina-t a már megtisztított, megszáradt padlóburkolatra laposmoppal visszük fel. A szert lehetőleg ne hagyjuk a mop-huzatba beleszáradni. A kannát használat után azonnal zárjuk vissza. A legjobb eredményt a bevonat felvitelénél akkor érhetjük el, ha rojtnélküli, velúr mophuzatot használunk.


Alapápolás már megtisztított padlóburkolatokon: a padlóburkolat nedvszívó képességének megfelelően 2-3 kezelés szükséges 30 perces szünetekkel. Első felhasználásnál, erősen nedvszívó padlóburkolatoknál a felhasználás 40-45 ml/m²

Adatok
Cikkszám:
857720
Tömeg:
5 kg/db