Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 500ml
Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 500ml
2 584 Ft

Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 500ml

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, szervetlen savak, korróziógátló anyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1,5

Tulajdonságok
Sav-alapú aktív tisztítószer korróziógátlóval. Színező- és illatanyagmentes. Eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az állati és növényi eredetű, zsíros és olajos maradványokat. A felhasználás során semleges illatú, gépi tisztításnál enyhén habzik. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Felhasználási terület
Felhasználható nagykonyhák és élelmiszeripari üzemek sav- és vízálló felületein, mint pl.: kerámia fali- és padlócsempék, biztonsági csempék, munkafelületek és rozsdamentes nemesfémek. Eltávolítja továbbá a víz- és saválló padlóburkolatok
mészkőmararadványait.


Felhasználás
Az első használat előtt egy nem láthátó területen ellenőrizze az anyag ellenálló képességét. A határos, nem saválló felületeket védeni kell, adott esetben a szer felhasználása előtt takarjuk le.


Alaptisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 1 litert adjunk 2-8 liter hideg vízhez. A tisztítandó felületet takarítás előtt nedvesítsük be. Az oldatot terítsük szét a felületen, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után szivassuk fel és tiszta vízzel alaposan mossuk át a felületet.
Felülettisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 0,5 litert adjunk 5-8 liter hideg vízhez. A felületet az oldattal szivacs, kendő vagy mopphuzat segítségével nedvesítsük be, majd tiszta vízzel öblítsük le ill. töröljük át. A Vinox habágyúval vagy Arcantec-el is használható. A felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után csapvízzel (8 liter / m²) le kell öblíteni.

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
2 584 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
161440