Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Vinox-eco Mész- és zsíreltávolító 10l
Kiehl Vinox-eco Mész- és zsíreltávolító 10l
27 287 Ft

Kiehl Vinox-eco Mész- és zsíreltávolító 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, szerves savak, korróziógátló anyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1,5

Tulajdonságok
Gyorsan ható, felhasználásra kész mész- és zsíroldó ökológiai savbázissal. A Vinox-eco környezetkímélő összetevői intenzíven eltávolítják a vízkőlerakódásokat és kitünően oldják az olajos és zsíros szennyeződéseket is. Mivel színező- és illatanyagmentes, kiválóan alkalmazható nagykonyhákban és élelmiszeripari üzemekben. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Felhasználási terület
Felhasználható nagykonyhák és élelmiszeripari üzemek sav- és vízálló felületein, mint pl.: kerámia fali- és padlócsempék, biztonsági csempék, munkafelületek és rozsdamentes nemesfémek. Eltávolítja továbbá a víz- és saválló padlóburkolatok mészkőmararadványait.


Felhasználás
Az első használat előtt egy nem láthátó területen ellenőrizze az anyag ellenálló képességét. A határos, nem saválló felületeket védeni kell, adott esetben a szer felhasználása előtt takarjuk le.


Alaptisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 1 litert adjunk 2-8 liter hidegvízhez. A tisztítandó felületet takarítás előtt nedvesítsük be. Az oldatot terítsük szét a felületen, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után szivassuk fel és tiszta vízzel alaposan mossuk át a felületet.
Felülettisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 0,5 litert adjunk 5-8 liter hideg vízhez. A felületet az oldattal szivacs, kendő vagy mopphuzat segítségével nedvesítsük be, majd tiszta vízzel öblítsük le ill. töröljük át. A Vinox-eco habágyúval vagy Arcantec-el is használható. A felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után csapvízzel (8 liter / m²) le kell öblíteni.

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
27 287 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
118156