Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 10l
Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 10l
43 319 Ft

Kiehl Vinox konyhai tisztítószer 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, szervetlen savak, korróziógátló anyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1,5

Tulajdonságok
Sav-alapú aktív tisztítószer korróziógátlóval. Színező- és illatanyagmentes. Eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az állati és növényi eredetű, zsíros és olajos maradványokat. A felhasználás során semleges illatú, gépi tisztításnál enyhén habzik. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Felhasználási terület
Felhasználható nagykonyhák és élelmiszeripari üzemek sav- és vízálló felületein, mint pl.: kerámia fali- és padlócsempék, biztonsági csempék, munkafelületek és rozsdamentes nemesfémek. Eltávolítja továbbá a víz- és saválló padlóburkolatok
mészkőmararadványait.


Felhasználás
Az első használat előtt egy nem láthátó területen ellenőrizze az anyag ellenálló képességét. A határos, nem saválló felületeket védeni kell, adott esetben a szer felhasználása előtt takarjuk le.


Alaptisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 1 litert adjunk 2-8 liter hideg vízhez. A tisztítandó felületet takarítás előtt nedvesítsük be. Az oldatot terítsük szét a felületen, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után szivassuk fel és tiszta vízzel alaposan mossuk át a felületet.
Felülettisztítás: a szennyeződés mértékétől függően 0,5 litert adjunk 5-8 liter hideg vízhez. A felületet az oldattal szivacs, kendő vagy mopphuzat segítségével nedvesítsük be, majd tiszta vízzel öblítsük le ill. töröljük át. A Vinox habágyúval vagy Arcantec-el is használható. A felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után csapvízzel (8 liter / m²) le kell öblíteni.

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
43 319 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
121389