Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Vinox-matic vízkőeltávolító 10l
Kiehl Vinox-matic vízkőeltávolító 10l
25 908 Ft

Kiehl Vinox-matic vízkőeltávolító 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, anorganikus savak, korroziógátlók. pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5 pH-érték (felh. kész oldat): kb. 1-1,5

Tulajdonságok

Sav alapú folyékony vízkőtelenítő ásványi szennyeződések és felületi vízkőlerakodások eltávolításához ipari egy és tőbbtartályos mosogatógépekhez, ill. Bain-Maries és forróvízzes készülékekhez. A Vinox-matic gyorsan hat és megbízhatóan eltávolítja a vízkőlerakodásokat ill. az abban megkötött szennyeződéseket, így biztosítja a konyhák higiéniai elvárásait. A rendszeres Vinox-matic használata meggátolja a mészlerakodást és segíti a mosogatógépek állagmegőrzését. A termék habzáscsökkentett és illat- ill. színezőanyag mentes.


Felhasználási terület

Minden saválló konyhai felületen és használati tárgyon használható. Nem használható savérzékeny anyagokra pld. termés és műkő, színes és könnyűfém. Savérzékeny felületeknél javíthatatlan anyagkárosodáshoz vezet. Nem alkalmas olyan konyhai berendezések vízkőtelenítésére, amelyek közvetlenül élelmiszerek előállításánál használatos vezetékeket tartalmaznak, pld. kávé és tea-automaták.


Felhasználás

Az első használat elött egy nem látható területen ellenőrizze az anyag ellenállóképességét.


Mosogatógépek vízkőtelenítése: A mosogatógép vízkőtelenítése és tartálytöltése előtt lekapcsoljuk ill. leszereljük a mosogatószer adagolóját. A mosogatógépet megtöltjük tiszta vízzel és a vízkőlerakodás erősségétől függően 50-100 ml Vinox-matic-ot / 1 liter vízhez adagolunk közvetlenül a tartályba. A mosogatógépet kb. 10-15 percig működtetjük. Ezután leengedjük a mosogatógép vízét és ellenörizzük a felületet. Igény szerint újabb vízkőtelenítés következhet. Az utóöblítés területének vízkőtelenítésére keverjünk oldatot, keverési arány 100-200 ml Vinox-matic / 1 liter vízhez és permetezzük be a szükséges területet, esetenként akár többször is. Az oldatot rövid ideig hatni hadjuk. A vízkőtelenítési folyamat befejezése után a mosogatógépet alaposan friss vizzel ki kell öblíteni vagy feltölteni és néhány öblitési folyamatig müködtetni. A szokásos mosogatási folyamat előtt visszakötjük ill. visszakapcsoljuk a mosogatószer adagolóját.


Felületi tisztítás (habszóró eljárás): A vízkőlerakodás erősségétől függően az 1:4 ill. 1:10 fuvókabeállítást választjuk. A felületet behabosítjuk és rövid ideig hatni hadjuk. Utána a letísztított felületet tiszta vízzel le kell mosni.
A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
25 908 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
723798
Tömeg:
10 kg/db