Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Legnodur-satina matt bevonatoló 5l
Kiehl Legnodur-satina matt bevonatoló 5l
53 784 Ft

Kiehl Legnodur-satina matt bevonatoló 5l

Összetevők
Fémsómentes polimerdiszperzió (TBEP-mentes), polietilén-viaszok, vízbázisú oldószerek.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8

Tulajdonságok

Kimondottan olajozott és zárt eredeti faburkolatokra készült. Magas a szilárdanyagtartalma, lakkszerűen szárad, matt, transzparens filmet képez. Nagyon strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló.


Felhasználási terület

Azon faburkolatok védelmére készült, melyek vaxmentes olajokkal ill. Kiehl-Basic-Oil, Kiehl-PurOil vagy Kiehl-Eco-Refresher termékkel lettek ápolva, mint pl.: parketta, padló, ipari parketta, lépcsők, OSB-lapok, ragasztott fatábla stb. Használható igénybevett faburkolatokra is, melyek már nem zártak, vagy melyek impregnálása kopott, de foltokban még megtalálható. Nem alkalmazható olyan fafelületeken, amelyet oldószervax-szal kezeltek.


Felhasználás

Kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak zsír-, vax-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. Újonnan kialakított fafelületek esetében (helyben olajozott) a gyártó tanácsait kell figyelembe venni a megszilárdulási időnél. Általában 8-14 nap alatt szilárdul meg, ez idő alatt csak szárazon tisztítható a felület (pl. söpréssel). Mielőtt a Kiehl-Legnodursatina-t alkalmaznánk, a fafelületet géppel szárazon kell tisztítani (egytárcsás súrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztításnál spirál alakban mozgassuk a gépet mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk, egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.


Bevonás: felhasználás előtt alaposan rázzuk fel a terméket. Kb. 300 ml-t higítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, vékonyan kb. 10 m² felületre és azonnal törléshez használt szőrmedarabbal vagy laposmoppal terítsük szét, egymást egyenletesen átfedő sávokban. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1-2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces várakozási idővel. Csak száraz rétegek képeznek strapabíró ápolóréteget. A munkaeszközöket vízzel tisztíthatjuk.

Figyelmeztetés: a film csak száraztisztítással távolítható el, alaptisztítással nem.

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
Tulajdonság
Bevonatolás
53 784 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
937315