Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl WAX-EX vaxeltávolító 5l
Kiehl WAX-EX vaxeltávolító 5l
22 651 Ft

Kiehl WAX-EX vaxeltávolító 5l

Tulajdonságok
Kizárólag illatmentes oldószereket tartalmaz. Megakadályozza a nedvességre érzékeny padlók kifakadását. A terméket vízzel nem lehet keverni! A termék ne kerüljön a szennyvízcsatornába!

Felhasználási terület
A Kiehl-Wax-Ex-et oldószertartalmú vaxok eltávolítására fejlesztették ki. Használható kátrány, olaj, bitumen és cipősarok-nyom ellen. Csak oldószernek ellenálló felületeken használható, mint pl.: fa, parafa és agyagtégla (cotto).


Felhasználás
A padlóburkolat hőmérséklete 15°C és 25°C között legyen. Az alkalmazás és a száradás ideje alatt a termekben, szobákban végig alaposan szellőztetni kell, dohányozni tilos!


Vaxeltávolítás: a Kiehl-Wax-Ex-et kb. 5 m²-en terítsük szét. A felületen kézzel vagy egytárcsás súrológéppel dolgozzunk. A feloldott szennyeződéseket pamutkendővel vagy más nedvszívó anyaggal töröljük fel. Vízszívót ne használjunk! Ezután a többi felületet is 5 m²-ként hasonlóan dolgozzuk át.
Spray-szóró eljárás a cipősarok-nyomok eltávolítására: a terméket hígítatlanul egy egytárcsás súrológép segítségével alkalmazzuk.

 

22 651 Ft
Adatok
Cikkszám:
700947