Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Sonax SX90 Plus Easy Spray 400ml
Sonax SX90 Plus Easy Spray 400ml
4 211 Ft

Sonax SX90 Plus Easy Spray 400ml

A SONAX SX 90 PLUS egy ideális megoldást nyújt számos autós, hobbi, háztartási vagy irodai problémára. Meglazítja a rozsdás vagy megragadt részeket (pl.: csavarok, anyák, kapcsolók) és védelmet nyújt a korrózió ellen. Megjavítja a zárakat, a zár cilindereket, hengereket, görgőket, rugókat és biztosítja fém sínek zökkenőmentes működését.

Kiszerelés
400ml
Származási hely
Németország
Márka
Sonax
4 211 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Meggyógyítja a nyikorgó, csikorgó zajokat, ajtók, ablakok és zsanérok esetében. Védi, keni és ápolja az érzékeny részeket (kéziszerszámok, motorok, óraszerkezetek, háztartási gépek és kerti szerszámok). Szintén alkalmas takarításra és fegyverek, precíziós berendezések, gépek karbantartásához. Tisztítja, védi és ápolja a kerékpárok, motorok láncait és fogaskerekeit. Alkalmazható gyújtási rendszerekhez, mint kontaktszpré, eloszlatja a nedvességet, tisztán tartja az elektromos rendszereket és megakadályozza a szivárgásokat. Eltávolítja a kátrány, ragasztó maradékot és árcímkéket. A hosszú szórócső segítségével pontosan permetezhet.

 

Használati utasítás:

  • Használat előtt rázza fel. Vékonyan használja a SONAX SX 90 PLUS-t.
  • Pontos permetezéshez húzza a permetező szalmát lefelé. Ne használja gumiabroncs szelepekhez.
  • Először húzza le a tápegységről, amikor elektromos alkatrészhez használja (pl. elosztófedél). Összeszerelés előtt hagyja száradni 2 percet.
  • A speciális szelepnek köszönhetően bármilyen szögből lehet alkalmazni.

 

Adatok
Cikkszám:
902279
Tömeg:
400 g/db