TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Tana Longlife B250 10l

Tana Longlife B250 10l
Tana Longlife B250 10l

Speciális ápolódiszperzió.Napi tisztítószerként is alkalmazhatunk minden bevonatolt padlófelületen. Speciális összetételének köszönhetően használhatjuk érzékeny felületek bevonatolására, illetve napi tisztítószerként nedves felmosáshoz is. Ezzel költségeket és raktározási helyet takaríthatunk meg. A bevonatolás és tisztítás összehangolása a felületet optimálisan védetté teszi a mechanikai hatásokkal szemben és megelőzi az elzáródást, kilúgozódást. A B 250 universal egyszerűen és gyorsan felvihető, kellemes illatot biztosít. Szakszerű felhasználásnál a B 250 universal rugalmas és lépésálló védőfilmet képez selyemfénnyel, amelyet polírozással még fényesebbé tehetünk. Az alkalmankénti polírozási eljárásokkal (max. 400 1/min) nemcsak az optikai hatáson javíthatunk, hanem tömörebbé tehetjük a bevonatot, ezáltal az hosszabb élettartamúvá válik. A közlekedési nyomok könnyen kijavíthatóak, mellyel az alaptisztítási költségek is csökkenthetőek.


Felhasználási terület :
Minden bevonatolható felülethez javasolt (PVC, linóleum, rugalmas padlófelületek). Kezeletlen fára és polírozott kőpadlókra nem ajánlott. Kiválóan alkalmas iskolák, közigazgatási intézmények padlóinak ápolására, de használhatjuk raktárcsarnokokban, ipari üzemekben stb is.

Alkalmazása:
Bevonatolás: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél 2-3-szor ismételjük meg vékonyan. Felhasználási javaslat 1,5-2,5 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.


Napi tisztítás: a nyirkos vagy nedves takarítást igénylő szennyeződéseknél használjunk B 250 universalt (1-2%), TAWIP-ot, VIONET-et (kb. 1%). Padlótisztító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.


Spray-cleaner eljárás (restaurálás): erős szennyeződés esetén a Spray-cleaner-eljárás ajánlott (beige pad) B 250 universal vagy TAWIP 20%-os hígításban.


Közlekedési nyomok kijavítása: a nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a B 250 universallal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a felületre és száradni hagyjuk. Az ezt követő polírozással ( max. 400 1/min. ) javíthatunk az optikai hatáson.


Alaptisztítás: amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t vagy a GR 10-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük át bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

 

Kiszerelés  :
2x5l
Származási hely :
Németország
További adatok
28 862 Ft
Adatok
Cikkszám
0702656