Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Longlife conductan 10l

Speciális emulzió irodák, számítógéptermek, stb. vezetőképes PVC- és linóleumburkolatainak ápolására.

Nem képez szigetelő réteget, így biztosítja a burkolatok eredeti vezetőképességének megőrzését. A LONGLIFE conductan szakszerű használata során izolációs hatások nem lépnek fel és a felület megtartja az elektrosztatikus vezetőképességét (a DIN IEC 61340-4-1 és a DIN EN 1081 szerint). A LONGLIFE conductan ellenálló védőfilmet képez, amely megakadályozza a felület vezetőképes részecskéinek kimosását, és megvédi a bevonatot a gyors visszaszennyeződéstől. Az ezt követő napi takarítások ezáltal sokkal egyszerűbbé válnak. A felvitt védőfilm high-speed eljárással polírozható és egyszerűen, gyorsan restaurálható. A LONGLIFE conductan fertőtleníthető és ezáltal jól alkalmazható olyan területeken is, ahol ez előírás (egészségügyi területek: orvosi rendelők, klinikák stb.). A védőfilm kellemes, selymes fényt biztosít.

 

Felhasználási terület:
Minden objektumban, ahol vezetőképes PVC vagy linóleum burkolat található. Csak korlátozottan alkalmazhatjuk rugalmas-, műgyanta- és kazettás felületeknél.

 

Alkalmazása:
Bevonatolás: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del maximum két rétegben. Felhasználási javaslat 1,5-2 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.

 

Napi tisztítás: a nyirkos vagy nedves takarítást igénylő szennyeződéseknél használjunk VIONET-et vagy SR 13-at (kb. 1%). Padlótisztító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.

 

Restaurálás: a nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a LONGLIFE conductan-nal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a felületen és száradni hagyjuk.

 

Alaptisztítás: amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t vagy a GR 10-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

Megjegyzés: a levegő extra magas páratartalma ( >70%) esetén ne alkalmazzuk a bevonatolást.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
69 012 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
0402207
Tömeg:
10 kg/db