Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Longlife Diamond 10l
Tana Longlife Diamond 10l
52 984 Ft

Tana Longlife Diamond 10l

Könnyen tisztítható, csúszásmentes, tartós, magasfényű védőfilmet képez, mely kopásálló.

Alkalmazása egyszerű, a felületre könnyen felvihető. Kifejezetten ajánlott a nagy forgalmú területek PVC, linóleum és műanyagburkolatainak védelmére. Nem használható elasztomer, kezeletlen fa és polírozott kőfelületeken! A LONGLIFE diamond magas fényű és kopásálló ápoló diszperzió, melyet olyan területekre ajánlunk, ahol elvárás a kiváló optikai hatás és a védőfilm tartóssága. Szakszerű felhasználásnál a LONGLIFE diamond kemény és magas kopásállóságú védőfilmet képez, amely ellenálló a mechanikai hatásokkal szemben, és megóvaja a burkolat értékét. Az ápoló hatóanyagok garantálják a legjobb lépésbiztonságot magas frekventáltság esetén is.


Felhasználási terület
A LONGLIFE diamond a kemény, magas kopásállóságú polimres diszperziók közé tartozik, ezért kiválóan használhatjuk PVC, a linóleum és egyéb speciális műanyag padlóburkolatokon. Kezeletlen fára, gumi burkolatokra és polírozott kőpadlóra nem ajánlott.

Alkalmazása:
Bevonatolás: nagy felületek esetén: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del 2 rétegben. Kisebb felületek esetén a SPEEDSTER-t ajánljuk. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél ismételjük meg 2-3 vékony rétegben.


Hosszú élettartamú bevonatolás: az előzőekben leírt bevonatolás és száradás után Super-High-Speed eljárással polírozzuk a felületet. Ezt követően ismételjük meg a bevonatolást és megfelelő száradási idő után ismét polírozzuk a felületet. Az így képzett védőfilm még hosszabb élettartamot biztosít. Felhasználási javaslat 1,5-2 liter/100m2/réteg. A második bevonatolás előtt megfelelő száradási időt biztosítsunk a polírozás miatt.


Napi tisztítás: kisebb szennyeződések esetén alkalmazzunk TAWIP-ot (1%) szóróflakonos eljárással. Nagyobb szennyeződés esetén nedves felmosást alkalmazzunk VIONET-tel vagy SR 13-mal (0,5-1%). Takarító automatánál INNOMAT-ot ajánlunk.


Spray-cleaner eljárás (restaurálás): egyetlen bevonat sem nyújt 100%-os biztonságot a karcolásokkal szemben (pl. a behordott homokszemcsék miatt). A közlekedési nyomok könnyen eltávolíthatóak a High-Speed-eljárással. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a LONGLIFE diamond-dal 1:3 hígításban.


Alaptisztítás: amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a
QUICK STRIPPER-t (PVC) vagy a LINAX PLUS-t (PVC, linóleum) ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
52 984 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
0702632