Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Sanet alkastar 10l
Tana Sanet alkastar 10l
30 137 Ft

Tana Sanet alkastar 10l

Tulajdonságok

Környezetbarát nagyhatású lúgos szanitertisztító. Nem tartalmaz savakat és klórt, ezért érzékeny felületekn is használható.


Alkalmazási terület

Alkalmas minden vízhatlan felületre az ajánlott hígítási koncentrációban való ajánlott alkalmazási Pl: zománc, króm, porcelán, kerámiai csempék, műanyag és festett felszínek és a márvány is. Az ajánlott koncentrációban, túlzott alkalmazási idő alatt a márvány elváltozhat. Mivel a kereskedelmi és nyilvános szaniter helységekben egyre több és több műanyagot (e.g. műszálas üveg, polyamide, Corian) alkalmaznak, az ALKASTAR különös jelentőséggel bír ezeknek a területeknek a  tisztításánál.
Ezeket az anyagokat válaszfalakként, csaptelep, kézmosó, bútor, burkolatok, vasalások és úgy, mint a színes szerelvények, ajtókilincsek, korlátok,zuhany és törülköző tartók stb … Ezen felületeknél a savak iránti érzékenységük miatt az ALKASTAR különösen jól  alkalmazható.


Alkalmazás

Napi  takarításhoz: az ALKASTAR-t 0.25% százalékos hígításban (20 ml töltés vízzel tisztább 8 literre). ruhával vigyük fel a felületre. A tisztítás után törölni nem szükséges.

Kiszerelés
2x5l
30 137 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
0707998
Tömeg:
10 kg/db