Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Apesin spray 750ml

Tulajdonságok 

Baktericid, fungicid és vírusinaktiváló hatású a betegellátásban és a járványügyi gyakorlatban alkalmazható felület-fertőtlenítőszer. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid hatású készítmény. Színtelen, kellemesen illatosított. Klór-, aldehid- és fenol mentes. A DGHM VII. lista irányelvei szerint bevizsgált és annak megfelelő készítmény.

Alkalmazási terület
Készülékek, eszközök, bútorok, berendezési és felszerelési tárgyak (vizsgáló asztal, a betegágy váza, éjjeliszekrény, betegszállító-eszköz, műszerszekrény, fürdőszobai csúszásgátló szőnyeg, lábrács, szemetesvödör, WC-ülőke, armatúra, ajtókilincs, bútor- és munkaasztal felületek, korlátok, valamint műszerek nehezen hozzáférhető helyeinek fertőtlenítésére. Alkohol-érzékeny felületeken (pl. plexiüveg) nem alkalmazható.

Alkalmazása:
Felhasználásra kész oldat, hígítás nélkül alkalmazandó. A fertőtlenítendő felületet 20-30 cm távolságból bepermetezzük úgy, hogy az oldat egyenletesen fedje be a felületet, és hagyjuk az oldatot rászáradni. Fertőtlenítési idő: min. 20 perc.

Figyelmeztetés:
Fokozottan tűz- és robbanásveszélyes! Egyidejűleg 2 m2 -nél nagyobb felületet kezelni tilos! A dohányzás és nyílt láng használata tilos! Használata jól szellőztethető helyiségben történjen! Elektromos berendezések felületei csak áramtalanítás után kezelhetőek! Tűz esetén vízzel kell oltani. Más fertőtlenítőszerekkel együtt nem alkalmazható!

 

4 756 Ft
Adatok
Cikkszám:
0713189
Tömeg:
750 g/db