Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Longlife Sport 10l
Tana Longlife Sport 10l
55 512 Ft

Tana Longlife Sport 10l

Speciális ápoló diszperzió, amelyet kifejezetten a modern sportcsarnokok padlófelületeihez fejlesztettek ki.

Szakszerű felhasználásnál a B 250 sport magasfokú rugalmas védőfilmet képez, amely nagy igénybevétel esetén nem töredezik és megtartja rugalmasságát. Ezt egy speciális viasz biztosítja, amely a sportcsarnokoknál optimális lépésállóságot garantál (ellenőrizve és minősítve a DIN 18032 szerint). Így a padlófelületet nemcsak az erős mechanikai hatásoktól és az idő előtti kopástól védi meg, hanem magasfokú futás-, ugrás- és lépésbiztonságot nyújt a sportolók számára. A selymesen fényes ápolófilm polírozható (max. 400 1/min.), valamint egyszerűen és gyorsan restaurálható. Ennek akkor van nagy jelentősége, ha a sportcsarnokot többféle rendezvényre is igénybe veszik. A B 250 sport könnyen és gyorsan felvihető a felületre, optimálisan elterül és száradás után egyenletes optikát biztosít.


Felhasználási terület
Minden sportpadló felülethez javasolt (PVC, linóleum, gumi és lakkozott parketta). Kezeletlen fára nem ajánlott.

 

Alkalmazása:
Bevonatolás: a tiszta, száraz és alaptisztított felületre kenjük fel vékonyan, egyenletesen megfelelő eszközzel, pl. ultanSPEED-del. A porózus és nagy nedvszívó képességgel rendelkező felületeknél 2-3-szor ismételjük meg vékonyan. Felhasználási javaslat 1,5-2,5 liter/100 m2/réteg. A rétegek felvitele között biztosítsunk elegendő száradási időt.
Napi tisztítás: a nyirkos vagy nedves takarítást igénylő eljárásoknál a DIN 18032 szerint minősített termékeket alkalmazzuk, pl. TAWIP vagy VIONET (mindkettőnél 1%). Takarítóautomatánál INNOMAT-ot ajánlunk.
Spray-cleaner eljárás (restaurálás): erős szennyeződés esetén – pl. rendezvények vagy edzések után – a Spray-Cleaner-eljárás ajánlott (beige pad) B 250 sport 20%-os hígításban.
Közlekedési nyomok kijavítása: a nagy igénybevétel okozta közlekedési nyomok, kopások kialakulása esetén elkerülhetetlen az ápolófilm javítása. Ezeken a területeken utóápolást hajthatunk végre a B 250 sporttal 1:2 hígításban. Ezt az oldatot egy vékony rétegben felvisszük a területen és száradni hagyjuk. Az ezt követő polírozással ( max. 400 1/min. ) javíthatunk az optikáján.
Alaptisztítás: amennyiben hosszabb igénybevétel után szükségessé válik az alaptisztítás, úgy a LINAX PLUS-t ajánljuk hozzá. Az alaptisztított felületet alaposan öblítsük bő tiszta vízzel és felszáradás után ismételten bevonatolhatjuk.

 

Kiszerelés
10l
55 512 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
0702657