Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml
Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml
5 866 Ft

Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml

Tulajdonságok

Kiváló ápolószere minden nemesacél és eloxált burkolatnak. Egy munkamenetben ápolja, polírozza és védi a felületet, valamint eltávolítja az enyhe szennyeződéseket (ujjnyomok, elszíneződések, fátyolképződések, foltok). Fényes és csíkmentes felületet eredményez olajos filmréteg képződése nélkül. Csiszoló és polírozó anyagot nem tartalmaz, így karcmentesen ápol. Hatóanyaga védi a fémet az ujjnyomoktól, vízfoltoktól és a portól, és így késlelteti a felület szokásos gyors elszennyeződését. Hasonlóképpen gátolja a fémoxidációt és az elszíneződések kialakulását. Szagterhelést sem használat közben, sem pedig utána nem okoz. Savakat, lúgokat nem tartalmaz. A kézre eső, könnyen kezelhető szóróflakon kényelmes felhasználást biztosít. Alkalmazása gazdaságos (2-4 ml/m2).

Felhasználási terület

Nemesacél, eloxált alumínium és sárgaréz felületekhez (kivéve a mosogatót). Kiválóan alkalmas fémbútorok és burkolatok, pultok, ajtók, felvonók, párkányok, ablakkeretek és krómozott berendezési tárgyak ápolására.


Alkalmazása

Használat előtt felrázandó. A flakont függőlegesen tartva a szórófejet nyissuk ki, majd kb. 20 cm távolságból takarékosan permetezzük be a kezelendő felületet, majd puha, nem szöszölő kendővel egyenletesen oszlassuk el és töröljük szárazra. Nagy felületek esetén ne közvetlenül a felületet, hanem a kendőt ajánlott bepermetezni, és azzal a fémet alaposan átdörzsölni. Magasfényű acél és krómozott felületek esetén száraz kendővel polírozzuk át a burkolatot. Takarékosan használjuk.

 

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
5 866 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
1704712
Tömeg:
500 g/db