TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml

Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml
Tana Inoxol care nemesacél ápolószer 500ml

Tulajdonságok

Kiváló ápolószere minden nemesacél és eloxált burkolatnak. Egy munkamenetben ápolja, polírozza és védi a felületet, valamint eltávolítja az enyhe szennyeződéseket (ujjnyomok, elszíneződések, fátyolképződések, foltok). Fényes és csíkmentes felületet eredményez olajos filmréteg képződése nélkül. Csiszoló és polírozó anyagot nem tartalmaz, így karcmentesen ápol. Hatóanyaga védi a fémet az ujjnyomoktól, vízfoltoktól és a portól, és így késlelteti a felület szokásos gyors elszennyeződését. Hasonlóképpen gátolja a fémoxidációt és az elszíneződések kialakulását. Szagterhelést sem használat közben, sem pedig utána nem okoz. Savakat, lúgokat nem tartalmaz. A kézre eső, könnyen kezelhető szóróflakon kényelmes felhasználást biztosít. Alkalmazása gazdaságos (2-4 ml/m2).

Felhasználási terület

Nemesacél, eloxált alumínium és sárgaréz felületekhez (kivéve a mosogatót). Kiválóan alkalmas fémbútorok és burkolatok, pultok, ajtók, felvonók, párkányok, ablakkeretek és krómozott berendezési tárgyak ápolására.


Alkalmazása

Használat előtt felrázandó. A flakont függőlegesen tartva a szórófejet nyissuk ki, majd kb. 20 cm távolságból takarékosan permetezzük be a kezelendő felületet, majd puha, nem szöszölő kendővel egyenletesen oszlassuk el és töröljük szárazra. Nagy felületek esetén ne közvetlenül a felületet, hanem a kendőt ajánlott bepermetezni, és azzal a fémet alaposan átdörzsölni. Magasfényű acél és krómozott felületek esetén száraz kendővel polírozzuk át a burkolatot. Takarékosan használjuk.

 

Kiszerelés  :
500ml
Származási hely :
Németország
További adatok
3 864 Ft
Adatok
Cikkszám
1704712
Tömeg
500 g/db