TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l

Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l
Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l
Kiszerelés  :
10l
Származási hely :
Németország
További adatok
23 278 Ft
Termékleírás

Tulajdonságok 

Szenny- és zsíroldó hatóanyaga révén alaposan tisztít. A hab felveszi a szilárd, tapadó szennyeződéseket anélkül, hogy ragadós maradék maradna vissza. A TR 12 száraz habot képez, ezért a szőnyeg nem nedvesedik át. A kevés visszamaradt por alakú maradékot, amely a polimerhez kötődött szennyeződést tartalmazza, porszívózással lehet eltávolítani. Optikai fehérítőt és fehérítőanyagot nem tartalmaz. Késlelteti a szőnyeg ismételt elszennyeződését. Semleges pH értékű. Felfrissíti a szőnyeg színét. Nem károsítja a bőrt, kellemes, friss illatú. Minden samponnal működő gépben alkalmazható.


Alkalmazási terület

Minden olyan természetes és műszálas alapanyagú szőnyegnél alkalmazható, amelyet samponnal lehet tisztítani.


Használati utasítás:

A szőnyeget először alaposan porszívózzuk ki. Célszerű a szőnyeg színtartósságát és nedvességtűrő képességét nem feltűnő helyen kipróbálni. A TR 12-t vízzel 1:10 arányban hígítsuk fel és töltsük a tisztítógép tartályába. A hígításhoz nem szabad melegvizet használni, csak normál hőmérsékletű csapvizet. A samponozó kefés tisztítógépet (miután a kefét előzőleg kb. 5 percig vízben áztattunk) csak akkor lehet a szőnyegre helyezni, ha a kefehengert hab borítja. Ezért egy- és többtárcsás gépeknél célszerű a hengert egy 1 m2 nagyságú szőnyegdarabon előhabosítani.
Samponozzuk be a szőnyeget. A továbbiakban a tisztítógép utasításai szerint kell eljárni. Kerüljük el a szőnyeg átnedvesedését. Nedvességre érzékeny szőnyegeket előre elkészített habbal tisztítsuk. Az elszennyeződött habot nedves-porszívóval (vagy porlasztós-extrakciós készülékkel) azonnal fel kell szívni. Ha a tisztítás nem egyenletes, a szőnyeget még vizes állapotban keféljük át. Hagyjuk legalább 8 órán át száradni, a száradási idő alatt ne lépjünk rá. Száradás után alaposan porszívózzuk ki. Géppel el nem érhető helyen a tisztítást kézzel vagy előre felvert habbal kell végezni. Erősebb szennyeződéseket a gépi tisztítás előtt a sampon oldattal szivacs segítségével erősen dörzsöljük be. A tisztító hatás fokozására a foltokat a samponos kezelés előtt FLECK-EX-szel permetezzük be.

Adatok
Cikkszám
0404770
Tömeg
10 kg/db