Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l
Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l
35 337 Ft

Tana Tuba shampoo Szőnyeg sampon 10l

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
35 337 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Tulajdonságok 

Szenny- és zsíroldó hatóanyaga révén alaposan tisztít. A hab felveszi a szilárd, tapadó szennyeződéseket anélkül, hogy ragadós maradék maradna vissza. A TR 12 száraz habot képez, ezért a szőnyeg nem nedvesedik át. A kevés visszamaradt por alakú maradékot, amely a polimerhez kötődött szennyeződést tartalmazza, porszívózással lehet eltávolítani. Optikai fehérítőt és fehérítőanyagot nem tartalmaz. Késlelteti a szőnyeg ismételt elszennyeződését. Semleges pH értékű. Felfrissíti a szőnyeg színét. Nem károsítja a bőrt, kellemes, friss illatú. Minden samponnal működő gépben alkalmazható.


Alkalmazási terület

Minden olyan természetes és műszálas alapanyagú szőnyegnél alkalmazható, amelyet samponnal lehet tisztítani.


Használati utasítás:

A szőnyeget először alaposan porszívózzuk ki. Célszerű a szőnyeg színtartósságát és nedvességtűrő képességét nem feltűnő helyen kipróbálni. A TR 12-t vízzel 1:10 arányban hígítsuk fel és töltsük a tisztítógép tartályába. A hígításhoz nem szabad melegvizet használni, csak normál hőmérsékletű csapvizet. A samponozó kefés tisztítógépet (miután a kefét előzőleg kb. 5 percig vízben áztattunk) csak akkor lehet a szőnyegre helyezni, ha a kefehengert hab borítja. Ezért egy- és többtárcsás gépeknél célszerű a hengert egy 1 m2 nagyságú szőnyegdarabon előhabosítani.
Samponozzuk be a szőnyeget. A továbbiakban a tisztítógép utasításai szerint kell eljárni. Kerüljük el a szőnyeg átnedvesedését. Nedvességre érzékeny szőnyegeket előre elkészített habbal tisztítsuk. Az elszennyeződött habot nedves-porszívóval (vagy porlasztós-extrakciós készülékkel) azonnal fel kell szívni. Ha a tisztítás nem egyenletes, a szőnyeget még vizes állapotban keféljük át. Hagyjuk legalább 8 órán át száradni, a száradási idő alatt ne lépjünk rá. Száradás után alaposan porszívózzuk ki. Géppel el nem érhető helyen a tisztítást kézzel vagy előre felvert habbal kell végezni. Erősebb szennyeződéseket a gépi tisztítás előtt a sampon oldattal szivacs segítségével erősen dörzsöljük be. A tisztító hatás fokozására a foltokat a samponos kezelés előtt FLECK-EX-szel permetezzük be.

Adatok
Cikkszám:
0404770
Tömeg:
10 kg/db