Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Tana Tanex power 10l
Tana Tanex power 10l
37 813 Ft

Tana Tanex power 10l

Gyors hatású, erős műanyag tiszító. Gyorsan és könnyen távolít el minden tapadó szennyeződést bármilyen kül- és beltéri műanyag vagy műanyag bevonatú felületről. Kisebb felületeknél vagy a megfelelő törlőkendőre, vagy közvetlen a tiszítandó felületre permetezzük, rövid behatási időt biztosítunk,  majd tiszta, jó nedvszívóképességű törlőkendővel áttöröljük.

 

Használata:

Egyből használatra kész, gyorsan ható, egyszerűen és könnyen felold mindenféle ragasztó és egyéb makacs szennyező anyagokat, mint pl. ásványi anyagokat, zsírokat, ujjlenyomatokat, nikotint, kozmetika anyagokat, korom maradványokat, cipőkrém és fém törmeléket. Ezenkívül a filctoll, bélyegek és festékek által okozott foltokat is teljesen eltávolítja.  A tisztitószer garantálja, hogy az abszolút mély pórusokban lévő szennyeződéseket is eltávolítja és nem hagy maradékot illetve nyomot a megtisztított felületen.  Kellemes az illata. Környezetbarát. Kiszerelése ergonomikus 750ml palack mely szórófejjel porlasztható, könnyen és gyorsan felvihető a padlóra

és garantálja a gazdaságos alkalmazást, mert már 4-5 fújás is elég egy m2-re. 


Alkalmazási területek

Sprint Power ideálisan használható minden matt, fényes és texturált műanyag felületen, laminált beltéri és kültéri burkolaton.  Csíkmentes tisztítást tesz lehetővé, így ideális asztalok, ajtók, szekrények, polcok, falburkolatok, konyhai berendezéseken és laminált felületeken, fitness gépeknél, iskolákban, óvodákban, irodaépületekben, szállodákban és sportlétesítményekben minden műanyag és festett anyaggal burkolt felületeken.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
37 813 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
0712747