Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Tana Tuba spot  Általános folttiszító 750ml
Tana Tuba spot Általános folttiszító 750ml
9 837 Ft

Tana Tuba spot Általános folttiszító 750ml

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Németország
9 837 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Tulajdonságok 

Tana TUBA Spot univerzális folteltávolító a természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot képes eltávolítani.

 

Alkalmazási terület

Bármely természetes és műszálas szövet (szőnyegek, kárpit, textília, stb.) kezelésére alkalmas.

Használati utasítás:

A kezelendő anyag nem feltűnő részén mindig végezzünk színtartóssági próbát.
1. Az aeroszolos palackot szórófejjel lefelé tartva a foltot kb. 20 cm távolságról permetezzük be. A kezelendő szövet átnedvesedésének elkerülése céljából, a tisztítószert törlőruhára is lehet permetezni és a foltot ennek segítségével átitatni. A régebbi foltok esetében a  hosszabb hatásidő szükséges.
2. A foltot tiszta, szívóképes, de nem bolyhos textil, vagy papírkendővel, többször, dörzsölés nélkül töröljük át. Nagyobb foltokat a külső széltől befelé haladva tisztítsunk.
3. Ha a folt már nem látszik, a folt helyét vízzel jól megnedvesített ruhával vagy szivaccsal töröljük át, a vízben oldódó foltmaradványok vagy visszamaradt emulgeálószerek eltávolítása céljából. Makacs foltoknál a tisztítási műveletet ismételjük meg. A folttisztítóval kezelt területet keféljük át és hagyjuk megszáradni.
Kombináltan is alkalmazható samponos és porlasztásos extrakciós eljárással (TR12/SPRÜH-EX), valamint ÖKO-TTR 86 száraz szőnyegtisztítószerrel.

Adatok
Cikkszám:
0712756
Tömeg:
750 g/db