Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Tana Tuba spot  Általános folttiszító 750ml
Tana Tuba spot Általános folttiszító 750ml
11 805 Ft

Tana Tuba spot Általános folttiszító 750ml

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Németország
11 805 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Tulajdonságok 

Tana TUBA Spot univerzális folteltávolító a természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot képes eltávolítani.

 

Alkalmazási terület

Bármely természetes és műszálas szövet (szőnyegek, kárpit, textília, stb.) kezelésére alkalmas.

Használati utasítás:

A kezelendő anyag nem feltűnő részén mindig végezzünk színtartóssági próbát.
1. Az aeroszolos palackot szórófejjel lefelé tartva a foltot kb. 20 cm távolságról permetezzük be. A kezelendő szövet átnedvesedésének elkerülése céljából, a tisztítószert törlőruhára is lehet permetezni és a foltot ennek segítségével átitatni. A régebbi foltok esetében a  hosszabb hatásidő szükséges.
2. A foltot tiszta, szívóképes, de nem bolyhos textil, vagy papírkendővel, többször, dörzsölés nélkül töröljük át. Nagyobb foltokat a külső széltől befelé haladva tisztítsunk.
3. Ha a folt már nem látszik, a folt helyét vízzel jól megnedvesített ruhával vagy szivaccsal töröljük át, a vízben oldódó foltmaradványok vagy visszamaradt emulgeálószerek eltávolítása céljából. Makacs foltoknál a tisztítási műveletet ismételjük meg. A folttisztítóval kezelt területet keféljük át és hagyjuk megszáradni.
Kombináltan is alkalmazható samponos és porlasztásos extrakciós eljárással (TR12/SPRÜH-EX), valamint ÖKO-TTR 86 száraz szőnyegtisztítószerrel.

Adatok
Cikkszám:
0712756
Tömeg:
750 g/db