Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Vileda Color Pur Active szivacs 3+1
Vileda Color Pur Active szivacs 3+1
1 571 Ft

Vileda Color Pur Active szivacs 3+1

Varázsolja a konyhai edények és serpenyők unalmas mosogatását egy örömteli és szórakoztató élménnyé a Vileda puha, divatos színű mosogatószivacsaival! Mindegyik csomagban egy ajándék mosogatószivacs van.
Kiszerelés
4db/csomag
Származási hely
Németország
Márka
Vileda
1 571 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

A konyhai edények mosogatása sokkal örömtelibb feladat lehet, mint gondolnánk. A legtöbb hagyományos mosogatószivacs nem képes alaposan megtisztítani az edényeket és serpenyőket, ami egy részről bosszantó, más részről még több ideig tart így maga a mosogatás.

Szerencsére, van megoldás: az új Vileda PUR ACTIVE Colors mosogatószivacsok. Mindegyik csomagban 4 db, más-más színű mosogatószivacs van: kék, narancs, zöld és lila. Vigyen Ön is vidámságot a konyhájába ezekkel a színes mosogatószivacsokkal, melyek a mosogatást is élménnyé varázsolják.

Ezek a színes mosogatószivacsok a Vileda exkluzív PUR ACTIVE technológiájával készültek, melyek rendkívül hatékonyan távolítják el az ételmaradékokat. Ezek a szivacsok tökéletes választást jelentenek mind az ún. fehér, mind a fekete mosogatáshoz, mivel karcolás nélkül megtisztítanak minden felületet még a legmakacsabb, odaégett ételtől is. A szivacsok először a dörzsölőréteggel feltörik a szennyeződést a felületről, majd másodpercek alatt, gyorsan és hatékonyan felszívják azt. Vásárolja meg a Vileda PUR ACTIVE Colors csomagot és élvezze a konyhai mosogatást!

Adatok
Cikkszám:
649336