Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosó fej
Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosó fej
2 490 Ft

Vileda Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosó fej

A Supermocio Microfibre & Power mikroszálas gyorsfelmosó egy innovatív termék, amely bármely típusú padló alapos tisztítását elvégzi. Szálösszetételének köszönhetően kiválóan tisztít és + 20% -kal több szennyeződést gyűjt össze más mikroszálas felmosó fejekhez képest.

Származási hely
Németország
Márka
Vileda
2 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Elege van abból, hogy újra meg újra fel kell mosnia ugyanazt a helyet, és hogy az a makacs folt egyáltalán nem akar eltűnni?

A Supermocio Microfibre & Power gyorsfelmosó a megoldás, amely ötvözi a normál fehér mikroszálakat és a speciális piros poliamid szálakat, melyek rendkívül jól tisztítják a makacs szennyeződéseket. A piros mikroszálak segítenek a hajszálak és a morzsák összegyűjtésében, míg a fehér szálak az odaszáradt zsíros szennyeződéseket távolítják el.

Ezek a zsíros szennyeződések még a PVC-ről és a járólapokról is könnyen felmoshatóak. A felmosó fej formája lehetővé teszi, hogy a nehezen megközelíthető helyeket, sarkokat is könnyen felmossuk. A felmosó fej mosható, így a megtisztításához csak állítsa be a mosógépet legfeljebb 40°C-ra, és a következő adag ruhához adja hozzá azt is. Munkáját méginkább megkönnyítheti, ha a Supermocio Microfibre & Power felmosót a Vileda Supermop vödörrel és csavarókosárral használja.

Adatok
Cikkszám:
972876