Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Vinoxin Nemesfém- és saválló felületekre 500ml
Kiehl Vinoxin Nemesfém- és saválló felületekre 500ml
1 321 Ft

Kiehl Vinoxin Nemesfém- és saválló felületekre 500ml

Összetevők
Szervetlen savak, nem ionos tenzidek < 5%, korróziógátló anyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 1,5

Tulajdonságok
A Vinoxin egy sav-alapú, aktív, felhasználásra kész tisztítószer. Illat- és színezőanyagmentes, kíméletesen tisztítja a konyhák és élelmiszer részlegek minden víz- és saválló felületét. Eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az abban kötött, állati-, vagy növényi eredetű zsíros ill. olajos szennyeződéseket. Csíkmentesen szárad és ragyogó felületet hagy maga után. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Felhasználási terület
Felhasználható nagykonyhák és élelmiszeripari üzemek rozsdamentes nemesacél felületein valamint minden sav- és vízálló tárgyon, illetve felületen, mint pl.: munkafelületek, szállítóeszközök, szállítószalagok és sínek.


Felhasználás
Bőrünk védelme érdekében viseljünk megfelelő védőkesztyűt. Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.


Felülettisztítás: a Vinoxin-t hígítás nélkül vigyük fel a megtisztítandó felületre, majd egy puha kendővel vagy szivaccsal tisztítsuk meg a felületet, végezetül alaposan öblítsük le. A savra érzékeny fúgákat előzőleg vizesítsük be. A határos, nem saválló felületeket a szer felhasználása előtt takarjuk le. A felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után ivóvízzel (8 liter / m²) le kell öblíteni.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
1 321 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
144813