Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Zielko WC általános tisztítószer 500ml
Zielko WC általános tisztítószer 500ml
1 990 Ft

Zielko WC általános tisztítószer 500ml

A természetes formula hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződést a legkülönfélébb felületekről, öblítés nélkül. Gyorsan ható a csíkmentes fényért. Használja spray-vel a felületre, és törölje le tiszta törülközővel. Nagy felületeken, például padlón való használathoz hígítson fel 10 ml-t 5 l vízben, vigye fel takarékosan felmosóval vagy törölközővel, és hagyja természetes módon megszáradni.

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Lengyelország
Márka
Zielko
1 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználása: porózus és nem porózus anyagok széles skálájához készült, beleértve a csempézett, fa- és linóleum padlókat, a legtöbb pultot és asztallapot, konyhai készülékeket, fa és szintetikus ablak-/ajtókereteket és bútorokat, műanyagokat, vinileket, PVC-t és a legtöbb beltéri és kültéri játékot. .

 

Vigyázat: Irritálhatja a szemet. Ha a termék szembe kerül, öblítse le folyó víz alatt néhány percig. Ha van kontaktlencse, lehetőség szerint távolítsa el, és folytassa az öblítést. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Szükség esetén használjon védőkesztyűt/ruházatot és arc-/szemvédőt. A tárolóedényt és/vagy annak tartalmát felelősségteljesen dobja ki a megfelelő hulladékgyűjtő edények használatával.

pH: 6,6

Adatok
Cikkszám:
138333