Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Zielko WC fürdőszobai tisztítószer 500ml
Zielko WC fürdőszobai tisztítószer 500ml
1 990 Ft

Zielko WC fürdőszobai tisztítószer 500ml

A természetes formula hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a szappanmaradványokat és a vízkővet a csempékről, vízcsapokról, mosdókagylóról, fürdőkádról, zuhanyfülkéről stb. Gyorsan ható a csíkmentes fényért. Használja spray-vel a felületre, és törölje le tiszta törlőkendővel.

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Lengyelország
Márka
Zielko
1 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználása: Kerámia-, üveg-, porcelán-, zománc-, fém- és szintetikus felületekre, beleértve a kádakat, zuhanykabinokat és padlókat, mosdókat, vízcsapokat és egyéb vízvezeték-szerelvényeket, csempéket és habarcsokat. Saválló felületeken végzett nagyobb vízkőmentesítés esetén hagyja hatni egy percig vagy tovább. Kényes anyagok tisztításakor ne hagyja hatni néhány másodpercnél tovább. Ne használja márvány, kő vagy más savnak nem ellenálló anyag tisztítására. Ha kétségei vannak, használat előtt végezzen helyszíni tesztet egy rejtett területen.

 

Vigyázat: Irritálhatja a szemet. Ha a termék szembe kerül, öblítse le folyó víz alatt néhány percig. Ha van kontaktlencse, lehetőség szerint távolítsa el, és folytassa az öblítést. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. A termék limonént, linaloolt és hexil-fahéjat tartalmaz, amelyek ismerten allergiás reakciókat váltanak ki érzékeny egyéneknél. Szükség esetén használjon védőkesztyűt/ruházatot és arc-/szemvédőt. A tárolóedényt és/vagy annak tartalmát felelősségteljesen dobja ki a megfelelő hulladékgyűjtő edények használatával.

pH: 2,0

Adatok
Cikkszám:
176160