Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Zielko WC súroló paszta 500g
Zielko WC súroló paszta 500g
2 490 Ft

Zielko WC súroló paszta 500g

A természetes szóda alapú bőrradír az otthon minden részében többféle felhasználásra készült. Biztonságos, gyors hatású és szuperkoncentrált, szóval egy kevés is sokat segít. Használatához vigye fel közvetlenül a felületre, majd nedves törülközővel dolgozza fel és törölje le. Szintén kiválóan alkalmas odaégett ételek eltávolítására edényekről és edényekről, valamint foltok és elszíneződések eltávolítására szövetekről és egyéb anyagokról.

Kiszerelés
500g
Származási hely
Lengyelország
Márka
Zielko
2 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználása: Vízcsapokról és más vízvezeték-szerelvényekről, csempékről, fugázóhabarcsokról, munkalapokról, edényekről és edényekről, hűtőszekrényekről, főzőlapokról, sütőkről és kandallóüvegekről származó foltok és szennyeződések polírozására készült. Használható fehér szövetek elszíneződésének és makacs foltjainak eltávolítására is.

Vigyázat: Irritálhatja a szemet. Ha a termék szembe kerül, öblítse le folyó víz alatt néhány percig. Ha van kontaktlencse, lehetőség szerint távolítsa el, és folytassa az öblítést. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Használat után alaposan mosson kezet. Szükség esetén használjon védőkesztyűt/ruházatot és arc-/szemvédőt. A tárolóedényt és/vagy annak tartalmát felelősségteljesen dobja ki a megfelelő hulladékgyűjtő edények használatával.

pH: 8,4 (50%-os vizes oldat)

Adatok
Cikkszám:
344844