Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco

Környezetbarát • Öko • Magyar termék

 

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Egy olyan termékcsalád kialakításánál ahol a saját személyes környezetünk, privát életterünk a munkafelület különösen fontos,hogy a legszélesebb értelmezésben a megfelelő termékkel tudjunk dolgozni. Magas minőség, felhasználóbarát, fiatalos csomagolás és maximális hatékonyság azok az ismérvek amelyek termékeinket jellemzik. Háztartásunk minden szekciója egyéni és sajátos igényekkel rendelkezik. Legyen az a kemény vízzel küszködő fürdőszoba, egy magasfényű járólap, vagy a fertőtlenítésre váró ebédlőasztal. A megoldás amit nyújtunk egy, a környezetet a legkisebb mértékben terhelő, de annak erőforrásait magasfokon kihasználó technológia. Technológia ami a gondolkodásunk és a véleményünk arról, hogy a tisztítószergyártás is csak fenntartható keretek között működőképes.

 

Sebesség és hatékonyság, gazdaságosság és profizmus. Termékeink ipari felhasználás mellett. Egy olyan sajátos környezetben ahol a kérdés szüntelenül akörül forog, hogy miként lehet a takarítást még jobb minőségben elvégezni. Kutatás és fejlesztés. Egy szüntelen, meg nem álló témakör azért, hogy egy értéket teremtő márka, a Cleaneco eljusson a céljához. Termékcsaládunk használata könnyűvé és egyszerűvé teszi az amúgy sokszor nehézkes és kötelezőnek tűnő feladatokat. Gyártóként egy a célunk: folyamatosan változó igények mellet individuális megoldásokat biztosítani mind vállalkozó partnereinknek, mind a takarításban dolgozó személyzetnek. Ahol ipari termékeink otthon érzik magukat: gyártás és feldolgozás, kereskedelem és vendéglátás, HORECA, létesítményhigénia. Kiválló ár, magas minőség, környezetbarát termékcsalád.