Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Fre Pro

Tartsuk meg világot jó illatában!

 

Az amerikai LLC cég FRESH PRODUCTS innovatív szagtalanító és légfrissítő termékcsaládot Európában FRE PRO néven forgalmazzuk. A gyártás 1971-ben indult, és az évek során folyamatosan fejlesztették termékeiket a fogyasztók igényeihez alkalmazkodva, így számos nemzetközi szabadalmat tudhatnak magukénak.

Professzionális termékeink minőségi és költséghatékony megoldást biztosítanak. Az ECO-Fresh termékek a ma található legkedveltebb környezetvédelmi anyagokból készülnek, és a gyártó biztos abban, hogy a kompromisszum, melyet a környezettudatos termékek gyártása folyamán kötött, nem ment a minőség és a teljesítmény rovására.
Célunk, hogy olyan környezetbarát termékeket forgalmazzunk, amik mind hatékonyságban, mind kényelemben a lehető legjobbak.

Miért a mi termékünket válassza?

Sokan allergiásak a dezodoros légfrissítőkre, termékeink semmiféle allergén reakciót nem váltanak ki, így tökéletes választás. A mellékhelyiségekben eltüntetik a vizeletszagot, és helyette kellemes, friss illattal tölti meg azt. Termékeink garantáltan 30 napig biztosítják a helyiség illatosítását, mivel minimum 35%-kal több illatanyagot tartalmaznak, mint a vezető légfrissítők.