Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl DIWA-Evo kimélő mosogatószer 10l
Kiehl DIWA-Evo kimélő mosogatószer 10l
26 538 Ft

Kiehl DIWA-Evo kimélő mosogatószer 10l

Összetevők
Amfoter tenzidek < 5%, lúgok, korroziógátlók. pH-érték (koncentrátumban): kb. 13,5 pH-érték (felh. kész oldat): kb. 10,5

Tulajdonságok

Folyékony mosogató koncentrátum az egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. A DIWA-Evo tea, kávé ill. makacs ételmaradékok igen gyors és alapos eltávolítását biztosítja. A mosandó edényeken történő keményítő lerakódását tartósan csökkenti. A termék minden ízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakódások képződését. A DIWA-Evo NTA, klór és foszfátmentes, így természetbarát és anyagkímélő.


Felhasználási terület

Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém és müanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas alumínium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése a DIWA-Pronto öblítő használatával együtt biztosított.

 

Felhasználás

A DIWA-Evo adagolása a mosogatógépben integrált adagolóval vagy egy programozott Kiehl-adagolóval történik. A legjobb eredmény eléréséhez a beállításnál figyelembe kell venni a helyi körülményeket (a víz keménységi foka, szennyeződés mértéke, mosogatógép típus). Adagolási mérték 1,5 - 5 gramm között / 1 liter vízhez. Termékcsere esetén, az adagolókat és a hozzá tartozó kellékeket/ csöveket vízzel alaposan ki kell mosni.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
26 538 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
256893
Tömeg:
10 kg/db