Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Zewa

ZEWA – higiénia és harmónia


A Zewa megjelenése óta gondoskodást és kényelmet hoz az életébe. Ismerje meg jobban ezt a tradícionális múltú és fenntartható jövőt ígérő márkát. Alapvető értékeink vállalatunk történelméből erednek. Meghatározzák az egész SCA Csoport üzleti tevékenységét és magatartását. Az alapvető értékek jelentik azt az ösztönző erőt és kihívást, amellyel az SCA dolgozói egy – pénzügyi, társadalmi és környezetvédelmi szempontból egyaránt – sikeres vállalkozás megteremtésén fáradozna

Tisztelet

A tisztelet alapja a nyitottság, a becsület és az integritás. A tisztelethez hozzátartozik annak szem előtt tartása, hogy cselekedeteink miként hatnak másokra, akár a cégen belül vagy azon kívül, akár most vagy a jövőben. A tisztelet elősegíti az együttműködést és megkönnyíti közös céljaink elérését.

Kiválóság

A kiválóságra törekvés a professzionalizmus új szintjeire vezet el bennünket. A kiválóság érdekében arra kell törekednünk, hogy célkitűzéseink túlteljesítésével és eredményeink javításával felülmúljuk vásárlóink, részvényeseink és kollégáink elvárásait.

Felelősség

Az SCA célja, hogy a szervezet valamennyi szintjén dolgozó összes munkatársát bevonja a döntéshozatalba, ami felelősséggel jár. A felelős döntés megbízható, ugyanakkor kreatív, magabiztos és a kihívásokat elfogadó embert igényel. Napi feladatainkat mindig körültekintően és odafigyeléssel kell végeznünk, vásárlóink és a vállalat legjobb érdekeit szem előtt tartva.