Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

TORK

A Tork az Essity globális márkája

 

Az Essity vezető világmárka a higiéniai termékek piacán. A vállalatcsoport fenntartható módon fejleszt és állít elő személyi higiéniai termékeket, tissue papírokat. Közel 150 országban értékesíti világmárkáit (ide tartozik a TENA és a Tork), illetve regionális márkáit (ide tartozik például a Libero, a Libresse, a Lotus, a Nosotras, a Saba, a Tempo és a Vinda).

A vállalatcsoportnál 2017 év végén mintegy 48 ezer alkalmazott dolgozott. A vállalat forgalma 2017-ben elérte a 109 milliárd svéd koronát (11,3 milliárd eurót). Székhelye Svédország fővárosában, Stockholmban található. A vállalatot a stockholmi NASDAQ OMX Nordic tőzsdén jegyzik.


Az Essity vállalat részeként fenntartható módon törekszünk ügyfeleink igényeinek kielégítésére – időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek, így Ön bátran koncentrálhat a saját feladataira.

Bármikor is adódik olyan helyzet, hogy törlésre, tisztításra vagy polírozásra van szükség, megoldjuk. Adagolóink, utántöltőink és szolgáltatásaink kialakítása során a mosdókkal, ipari környezetekkel, konyhákkal és éttermi vendégterekkel kapcsolatos különleges igényeket tartottuk szem előtt – így Ön azzal foglalkozhat, ami igazán számít.

Nézzen körül termékeink között, és válassza ki a megfelelőt vagy nézze meg ajánlatainkat.