Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Tana Nowa Tanin 10l
Tana Nowa Tanin 10l
33 635 Ft

Tana Nowa Tanin 10l

Összetétel
> 5 % káliumhidroxid, anionos és nemionos tenzid, vízzel elegyedő oldószer, komplexképző, korróziógátló.
pH érték: kb. 14

Tulajdonságok:

Az olajokat, ill. ásványi, növényi és állati zsírokat könnyen és gyorsan eltávolítja. Jól oldja a makacs olaj- és zsírlerakódást, kormot, kátrányt, valamint a fém- és gumimaradványokat.
Zsíroldó hatású lúgos tisztítószer


Alkalmazási terület:
Üzemekben, üzemcsarnokokban, raktárhelyiségekben, élelmiszer-feldolgozó üzemekben és nagykonyhákon bármely lúg- és vízálló padló, berendezési tárgy (kivéve linóleum, fa és alumínium) tisztítására alkalmazható. Termelőberendezések tisztítására is használható. Ha a tisztítandó felület lúggal szembeni tűrőképessége nem ismert, akkor ezt nem feltűnő helyen a TANIN-nal átitatott kendő/szivacs rövid ideig történő ráhelyezésével (hatásidő 3-4 perc) ellenőrizni szükséges. (A hatásidő eltelte után a felületet öblítsük le vízzel. Az öblítés után semmilyen elváltozást nem szabad észlelni).

Alkalmazása:
Átlagos szennyezettség esetén 2-10 %-os hígítású oldatot alkalmazzunk. Makacs szennyezettség esetén 50 %-os, ill. annál töményebb tisztító oladat (vagy koncentrátum) is használható. Egy- vagy többtárcsás tisztítógépekben, nagy- és kisnyomású gépekben, súroló- és szivacsos mosóautomatákban alkalmazható.

Kiszerelés
10l
33 635 Ft
Adatok
Cikkszám:
0403973
Tömeg:
10,81 kg/db
Figyelmeztetések
Használatakor védőkesztyű és védőszemüveg/arcvédő viselése kötelező! A szennyezett ruházatot azonnal le kell vetni. Súlyos marásos sérüléseket okoz. Szembe kerülés esetén vízzel alaposan ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Bőrre kerülés esetén a bőrt bő vízzel le kell mosni. Gőzeit nem szabad belélegezni. Élelmiszerektől elkülönítve tárolandó. Maradéka veszélyes hulladéknak minősül. Gyermekek elől elzárva tartandó.