TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Tana Nowa Tanin 10l

Tana Nowa Tanin 10l
Tana Nowa Tanin 10l

Tulajdonságok:

Az olajokat, ill. ásványi, növényi és állati zsírokat könnyen és gyorsan eltávolítja. Jól oldja a makacs olaj- és zsírlerakódást, kormot, kátrányt, valamint a fém- és gumimaradványokat.
Zsíroldó hatású lúgos tisztítószer


Alkalmazási terület:
Üzemekben, üzemcsarnokokban, raktárhelyiségekben, élelmiszer-feldolgozó üzemekben és nagykonyhákon bármely lúg- és vízálló padló, berendezési tárgy (kivéve linóleum, fa és alumínium) tisztítására alkalmazható. Termelőberendezések tisztítására is használható. Ha a tisztítandó felület lúggal szembeni tűrőképessége nem ismert, akkor ezt nem feltűnő helyen a TANIN-nal átitatott kendő/szivacs rövid ideig történő ráhelyezésével (hatásidő 3-4 perc) ellenőrizni szükséges. (A hatásidő eltelte után a felületet öblítsük le vízzel. Az öblítés után semmilyen elváltozást nem szabad észlelni).

Alkalmazása:
Átlagos szennyezettség esetén 2-10 %-os hígítású oldatot alkalmazzunk. Makacs szennyezettség esetén 50 %-os, ill. annál töményebb tisztító oladat (vagy koncentrátum) is használható. Egy- vagy többtárcsás tisztítógépekben, nagy- és kisnyomású gépekben, súroló- és szivacsos mosóautomatákban alkalmazható.

Kiszerelés  :
10l
További adatok
22 158 Ft
Adatok
Cikkszám
0403973
Tömeg
10,81 kg/db
Összetétel
> 5 % káliumhidroxid, anionos és nemionos tenzid, vízzel elegyedő oldószer, komplexképző, korróziógátló.
pH érték: kb. 14
Figyelmeztetések
Használatakor védőkesztyű és védőszemüveg/arcvédő viselése kötelező! A szennyezett ruházatot azonnal le kell vetni. Súlyos marásos sérüléseket okoz. Szembe kerülés esetén vízzel alaposan ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Bőrre kerülés esetén a bőrt bő vízzel le kell mosni. Gőzeit nem szabad belélegezni. Élelmiszerektől elkülönítve tárolandó. Maradéka veszélyes hulladéknak minősül. Gyermekek elől elzárva tartandó.