Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Tana Tuba spray-ex Szőnyeg- és kárpittisztító szóró-szívó géphez 10l
Tana Tuba spray-ex Szőnyeg- és kárpittisztító szóró-szívó géphez 10l
37 642 Ft

Tana Tuba spray-ex Szőnyeg- és kárpittisztító szóró-szívó géphez 10l

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
37 642 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Tulajdonságok 

A szőnyegekből a makacs szennyeződéseket különleges hatékonysággal oldja, emulgeálja és távolítja el. Nem tartalmaz optikai fehérítőt, fehérítő adalékot, oldószert és polimert. Kellemes illatú.


Alkalmazási terület:

Nedvességálló, természetes és műszálas alapanyagú textilbevonatok tisztítására alkalmas.


Használati utasítás:

Az anyagot alaposan porszívózzuk ki (kefés fej alkalmazásával). Használat előtt célszerű nem feltűnő helyen színtartóssági és nedvességtűrési próbát végezni.
A porlasztáson alapuló szőnyegtisztítógéppel (a SPRÜH-EX minden ilyen, a kereskedelemben kapható készülékben alkalmazható) 2 %-os SPRÜH-EX oldatot alkalmazva (200 ml 10 l vízbe) a készüléken feltüntetett használati utasítás szerint tisztítsunk.
Erősebb szennyeződés esetén ismételjük meg az előző tisztítási műveletet, a makacs foltokat a FLECK-EX-szel permetezzük be. Előfordul, hogy a szennyvíztartályban erősebb hab képződik, ilyenkor permetezzünk habzás-gátlót a szennyvízelvezető tömlőbe, tartályba vagy az injektorba. (Figyelem: a habzásgátló nem kerülhet a tisztítószeres tankba, azaz a szőnyegre!) Száradás előtt ne lépjünk a kitisztított szőnyegre!

Adatok
Cikkszám:
0404772
Tömeg:
10 kg/db