Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN PURE citromsavas Vízkőoldó spray 500ml
HEITMANN PURE citromsavas Vízkőoldó spray 500ml
1 908 Ft

HEITMANN PURE citromsavas Vízkőoldó spray 500ml

Univerzális, könnyen használható, biológiailag 100%-ban lebomló háztartási vízkőoldó. Alaposan és egyszerűen távolítja el a vízkövet a konyhában és a fürdőszobában. Élelmiszerrel érintkező felületeken is használható. Rendszeres vízkőmentesítéssel meghosszabbíthatja az elektromos eszközök élettartamát és energiát is spórolhat!

Soha ne használja vagy keverje fehérítő szerekkel vagy más tisztítószerekkel!

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 908 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

 Mindig tartsa be a készülékek, eszközök gyártóinak használati- és karbantartási utasításait!

 Hagyományos-, eszpresszó-, automata-, kapszulás-, párnás kávéfőzők esetén:
½-1 csészényi (75 – 150ml) terméket öntsön 500ml vízbe és töltse a készülék víztartályába. Kapcsolja be a gépet futtassa le rajta a tisztító programot / hagyja a keveréket átfolyni, majd kétszer tiszta vízzel öblítse át a gépet.

Forró vizes gépek (pl. vízforralók, gyorsforralók, tojásfőzők, merülőforralók) esetén:
½ csészényi (75ml) terméket öntsön a készülékbe és a vízkövesedésig töltse fel vízzel, majd az oldatot a gépben melegítse fel és hagyja rövid ideig hatni. Ezt követően alaposan öblítse ki. A merülőforralót ½ csészényi (75ml) termék és 1 000 ml víz keverékébe állítsa bele, melegítse fel a forralóval, majd alaposan mossa el a forralót.

Mosogatógépek esetén:
Először a készülék ajtaját takarítsa le a termékkel, majd 1½ – 2 csészényi (225 – 300ml) terméket öntsön az üres gépbe. Előmosás nélküli programot válasszon (legalább 50 °C-osat) és edények nélkül hagyja lefutni a programot.

Teás-, kávéskanna, csészék, fogmosó poharak esetén:
A csíkok és vízkőlerakódások megszüntetése érdekében ½-1 csészényi (75 – 150ml) terméket keverjen össze 500ml vízzel és öntse bele a tisztítani kívánt eszközbe, hagyja rövid ideig hatni, majd alaposan öblítse ki.

Megégett rozsdamentes acél edények és serpenyők esetén:
½ csészényi (75ml) terméket keverjen össze 1 csészényi vízzel. A keveréket az edényben forralja fel majd hagyja néhány percig főni, majd alaposan öblítse el.

Zuhanyfejek, csaptelepek, rozsdamentes-, műanyag-, kerámia-, króm felületek esetén:
Egy törlőkendő segítségével vigye fel a terméket hígítatlanul a felületre, vagy mártsa a tisztítani kívánt tárgyat a termékbe. Hagyja hatni, majd alaposan öblítse el és törölje szárazra.

Mindettől függetlenül, kérjük, a biztonsági utasításokat mindig tartsa be!

FIGYELEM!

Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Adatok
Cikkszám:
102211