Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Vileda Professional Quick 'n Dry adagoló
Vileda Professional Quick 'n Dry adagoló
18 052 Ft

Vileda Professional Quick 'n Dry adagoló

Quick 'n Dry Használatra kész szivacskendő rendszer

Quick’n Dry higiénikus és könnyen használható kendő, rendkívül magas nedvszívóképességgel. Könnyű kiöblíteni, kifacsarni.
Mindig használatra kész, csak a tekercsből kell egy darab kendőt vágni. Használja egyszer és dobja el vagy többször is moshatja 95° C-on és újra felhasználhatja.

 

Ergonómia: kicsi súrlódás, nagy nedvszívó képesség, lágy tapintás és rugalmas felhasználási lehetőség jellemzi a Quick’n Dry kendőket. Kíméli a kezet és a kart.

 

Környezet és higiénia: biológiailag teljesen lebomló, vizes bázisú festéssel és klórmentes technológiával készült.
95° C-on mosható.

 

Anyaga: a Quick’n Dry szivacskendő  a Wettex® szivacskendőhöz hasonlóan természetes anyagokból készült: 1/3 pamut 2/3 cellulóz. Az extra hosszú pamut szálaknak köszönhetően a Quick’n Dry kendő tartós, rugalmas és lágy tapintású.
Az optimális szál sűrűségnek és pórus kialakításnak köszönhetően kiváló a nedvszívóképessége, saját tömegének 15-szörösét képes felszívni.

 

Felhasználás: a kényelmes adagolóval, a kiváló nedvszívóképességű Quick’n Dry szivacskendőt konyhákba ajánljuk, hatékony a folyadékfelszívásra és a nedves felületek gyors törlésére. A Quick’n Dry tekercses kiszerelésű, a Quick’n Dry adagolóval is használható. Az adagoló falra szerelhető, a beépített kés megkönnyíti a méretre vágást.

Származási hely
Németország
18 052 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
129459