Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN Függönyfehérítő adalék 50g
HEITMANN Függönyfehérítő adalék 50g
468 Ft

HEITMANN Függönyfehérítő adalék 50g

Eltávolítja a függönyre rakódott szennyeződéseket, szürkés és sárgás elszíneződéseket, a nikotint, és megszünteti a kellemetlen szagokat. Használatával a függöny hosszantartó, friss illatú lesz. Már 30 °C-os mosási hőmérsékleten is alkalmazható. A dobozban 5 tasak (5*50g) függönyfehérítő található, melyek egyenként egy-egy mosáshoz elegendőek. Gyapjú és selyem kivételével minden mosható függönyhöz használható. Mindig tartsa be a függöny gyártója által javasolt kezelési útmutatót!

 

Kiszerelés
50g
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
468 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Gépi mosás: egy tasak tartalmát (50g) adja a mosószerhez a fő mosási fázisban.

Kézi mosás: a nagyobb függönyöket a fürdőkádban mossa. Egy tasak (50g) tartalmát oldja fel vízben, melybe áztassa be a mosni kívánt függönyt legalább 1 órára (szennyezettebb függönyök esetén akár hosszabb időre). Ezt követően alaposan öblítse ki a függönyt tiszta vízzel. A terméket soha ne alkalmazza közvetlenül a függönyön!

Figyelem

Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Adatok
Cikkszám:
16508