Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Almawin 10in1 sokoldaló tisztítószer 1l
Almawin 10in1 sokoldaló tisztítószer 1l
3 990 Ft

Almawin 10in1 sokoldaló tisztítószer 1l

A mindentudó narancsolaj koncentrátum elbánik a reménytelen esetekkel is.


10 az 1-ben sokoldalú tisztítószer

1. Zsír-és olajfoltok a konyhában
2. Olaj-és korommaradványok a grillsütőn
3. Bor, pörkölt, zsírfoltok a ruhán
4. Gépolaj és kátrányfoltok textílián, padlón
5. Rágógumi, gyertyaviasz, gyantafoltok
6. Tinta, ragasztó és körömlakk foltok
7. Cipőcsíkok a padlón
8. Festék, lakk és rozsdafoltok
9. Rovarmaradványok autón, szélvédőn
10.Hatástalanítja a kellemetlen szagokat a szemetesben, WC-ben, kalitkában, almokban


Extra tipp: Tisztaság és friss illat percek alatt! Tegyen néhány csepp Almawin Narancsolajat a felmosó vízbe és a padló tökéletesen tiszta és friss illatos lesz!

Használható:
Fémen, üvegen, porcelánon, fán, alumíniumon, műanyagon, hajón, kerékpáron, egyéb vízálló felületeken, textílián, padlószőnyegen, kárpitos bútorokon, autó szélvédőn. Használja koncentrált vagy hígított formában. Használja hígítás nélkül a rágógumi, festékfoltok, tinta- és golyóstoll foltok, olaj, zsír, gyanta, rozsda és kátrány foltok, ragasztóanyag, körömlakk eltávolítására. Hígításnál tejszerűvé válik. 2-4 zárókupaknyit (30-60ml) adjunk 5l vízhez. Minden vízálló felület tisztítására alkalmas.

Hogyan használjuk:
A foltokat nedvesítsük, vagy vizezzük be, majd tegyünk rá néhány csepp narancsolajos tisztítószert. A folt korától és méretétől függően 2-20 percig hagyjuk hatni, majd a textíliákat azonnal mossuk ki, az egyéb felületeket bő vízzel öblítsük le. Nagyon száraz foltokat kezeljünk elő vízzel, vagy áztassunk be, hogy jól teleszívják magukat. Utána kevés tisztítószert csepegtessünk rá. A kalitkákat tisztítás után mindig öblítsük át tiszta vízzel is.

Adagolás: 2-4 kupak Narancsolajos tisztítószert adjunk 5 litervízhez.

Fontos:
Felhasználás előtt mindig végezzünk próbatisztítást rejtett helyen, mert a narancsolajos szer úgy hat, mint egy oldószer.
Az erőteljes tisztítóhatás miatt az érzékeny padlófelületet felmarhatja. Lakkozott felületek, műanyagok, gumi és textíliák esetében végezzünk belső anyag-összeférhetőségi próbát. Csak vizes közegben hatékony. Hígítsuk, vagy koncentrált alkalmazás esetén vizezzük be a kezelendő felületet. A nyálkásodás, a szer túladagolására utal, tiszta vízzel töröljük át a felületet. A bőrkímélő tisztítószereket is adagoljuk megfontoltan, kerüljük a túladagolást. A természet hálás ért

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Márka
Almawin
3 990 Ft
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-10 %
3 591 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
186128
Tömeg
1 kg/db