Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN Sütő- grill- és kandallóüveg tisztító hab 400ml
HEITMANN Sütő- grill- és kandallóüveg tisztító hab 400ml
1 548 Ft

HEITMANN Sütő- grill- és kandallóüveg tisztító hab 400ml

Gyorsan és alaposan oldja az odaégett ételmaradványokat, a zsírt, a szennyeződéseket és a kormot. Használható sütők, sütőajtók-, kandallóüveg, grillezők, sütőtálcák, rácsok, főzőlapok és edények tisztításához. Hideg és meleg felületen is használható, jól tapad a függőleges felületeken is. Tartálya 75%-ban újrahasznosítható.

Kiszerelés
400ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 548 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használat

A termék kinyitásához nyomja két oldalon erősen a kupakot és egyidejűleg húzza felfelé.

Melegen tisztításhoz:
melegítse fel a sütőt 50 °C-ra, majd kapcsolja ki és várjon 10 percet. Rázza fel alaposan a flakont és függőlegesen tartva kb. 15 cm távolságból egyenletesen permetezze a tisztítani kívánt felületre. Hagyja hatni 30 percig, majd nedves törlőruhával törölje át a felületet. Makacs szennyeződések esetén egész éjszakára hagyja hatni a habot.

Hidegen tisztításhoz:
rázza fel alaposan a flakont és függőlegesen tartva kb. 15 cm távolságból egyenletesen permetezze a tisztítani kívánt felületre. Hagyja hatni kandallóüveg esetén 5 percig, valamint sütők, grillek, sütőrácsok esetén legalább 60 percig, majd nedves törlőruhával törölje át a felületet. Ha szükséges, ismételje meg!

A tisztítandó eszköz gyártójának használati utasításait mindig tartsa be! Ne használja alumínium-, réz- és lakkozott felületeken, elektromos kapcsolókon, és a légkeveréses sütők ventilátornyílásának tisztításához! Óvja a padló- és egyéb burkolatokat a kifröccsenő terméktől!

Veszély

Nátrium-hidroxidot tartalmaz. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartály nyomás alatt van. Hő hatására széthasadhat. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől / más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos.     Védőkesztyű / szemvédő / arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani / le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel / zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Elzárva tárolandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C / 122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: engedélyezett hulladéklerakóban vagy a kommunális lerakóban a helyi / területi / országos / nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Adatok
Cikkszám:
373224
Tömeg:
500 g/db