Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

HEITMANN fehérítő kendő 20db
HEITMANN fehérítő kendő 20db
1 190 Ft

HEITMANN fehérítő kendő 20db

Heitmann fehérítő kendő az anyagok sárgulása és beszürkülése ellen véd, így biztosítja, hogy a fehér, fehér marad. A fehérítő kendő használható por- és folyékony mosószerekkel is, minden textil fajtához, bármilyen hőmérsékleten, kivéve a gyapjút és selymet!

 

Kiszerelés
20db
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 190 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használat

A ruhák elszíneződésétől függően, egy-két kendőt tegyen a mosógépbe a szennyes ruhákhoz (ne töltse túl a gépet). A mosószert a szokásos módon adagolja, majd indítsa el a kívánt mosási programot. A használt kendő, mosás után a háztartási szemétbe dobható. Mindig tartsa be a ruhák gyártójának kezelési utasításait! Optikai fehérítőt tartalmaz.

Fontos

A kendőn található fehérítő összetevő sárgás színű. Mosás során ez teljes mértékben kioldódik és visszamaradó anyag nélkül kimosódik. Napvédő kozmetikai termékek a fehér textilen sárgás foltot hagyhatnak, amely először csak mosást követően lesz látható. Az ilyen foltot nem a fehérítő kendő okozza, illetve fehérítő kendővel ezek nem távolíthatók el. Ne használja olyan textilekhez, amelyek optikai fehérítővel vannak fehérítve.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Adatok
Cikkszám:
445042