Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Dopomat Brillant Gépi tisztítószer és fényesítő ápolószer 10l
Kiehl Dopomat Brillant Gépi tisztítószer és fényesítő ápolószer 10l
21 072 Ft

Kiehl Dopomat Brillant Gépi tisztítószer és fényesítő ápolószer 10l

Tulajdonságok

Felületaktív, fékezett habzású ipari tisztítószer és ápolószer, a felületek kíméletes tisztítására súroló-szívó automatákhoz vagy kefés gépekhez. A tisztítás után a felületen maradt ápolóanyag csíkmenetesen szárad és egy csillogó, szilárd és csúszásmentes ápolófilmet képez. Cipőtalp által keletkezett csíkok a filmréteg miatt csak ritkán kelet-kezhetnek és ezek is könnyen eltávo-líthatók. A Dopomat-brillant, súroló–szívó automagéppel történő alkalmazása során kicserélődnek a már meglévő és az új ápolóösszetevők, ez megakadályozza, hogy a felületre túl sok tisztítószer kerüljön.

 

Felhasználási terület

Minden vízálló kemény- és rugalmas padlóburkolaton, mint pl.: PVC, linóleum, gumi, poliolefin, márvány, betonkő, műgyanta (pl. epoxid), továbbá a bevont felületeken. 

 

Felhasználás

Alaptisztítás (súrológéppel/súroló-szívó automatagéppel): a szennyeződés mértékétől függően 100-800 ml-t 8 liter hideg vízhez. Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. 

PolírozásAlkalmankénti polírozás esetén (kb. 1000 ford/perc) az ápolófilm tömöríthető, a cipőtalpak által keletkezett nyomok megszüntethetőek, ugyanakkor a felület strapabírás szempontjából is optimalizálható. 

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
21 072 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
651591
Tömeg:
10 kg/db