TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Cleaneco Baby felület fertőtlenítő 1l

Cleaneco Baby felület fertőtlenítő 1l
Cleaneco Baby felület fertőtlenítő 1l

Tulajdonságok

A Cleaneco Baby általános felületfertőtlenítő magas hatásfokú felülettisztító termék, melyet alkalmi használatra ajánlunk, olyan esetekben amikor a szennyeződés típusa indokoltá teszi a fertőtlenítést.

Bővebben
Kiszerelés  :
1l
Származási hely :
Magyarország
Márka :
Cleaneco
További adatok
1 299 Ft
Termékleírás

Felhasználási javaslat

Felületfertőtlenítés. A terméket töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Töröljük át a fertőtlenítendő felületet a készítménnyel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk hatni 20 perc behatási ideig. A 20 perc leteltével vizes ronggyal töröljük át, öblítsük le a felületet úgy, hogy a fertőtlenítő szer maradéktalanul eltávolításra kerüljön. Yeasticid: min. 15 perc behatási idő.

 

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Adatok
Cikkszám
661940
Tömeg
1 kg/db