Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Brilliance® ÖKO Vízkőoldó koncentrátum 1l
Brilliance® ÖKO Vízkőoldó koncentrátum 1l
4 068 Ft

Brilliance® ÖKO Vízkőoldó koncentrátum 1l

Összetevők
Foszforsav 20-40%

Tulajdonságok

A Brilliance® ÖKO Vízkőoldó Koncentrátum egy azonnal ható vízkőoldó, ami könnyedén megszünteti még a termál- illetve gyógyfürdőkben keletkezett vastag és mással nem vagy nehezen eltávolítható vízkövet. Ezen kívül a gyengébb vízkőre hígítva is alkalmazható. Nagy előnye, hogy nem büdös, mint a sósav és környezetbarát ellentétben a foszforsavval.

 

Kiszerelés
1l
Származási hely
Magyarország
Márka
Brilliance
4 068 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Vízkőoldás: vizes helyiségekben, WC-k, piszoárok: töményen vagy 1:1-ben.

Kávéfőzőgépek és vízforralók vízkőmentesítésére: kávéfőzők és vízforralók vizkőmentesítését úgy végezze, hogy öntse a vízkőoldót a készülék víztartályába, felesben hígítva vagy töményen, majd hagyja állni. Mindezt végezze hideg állapotban, amíg a berendezés vízkőlerakódásai megszűnnek. Vízkőmentesítés után tiszta vízzel forralja át a készüléket, hogy a rendszer biztosan kitisztuljon. Használat előtt a vízkőoldót próbálja ki műanyag felületeken, egy nem látható helyen, mivel a műanyag részeken árnyalatnyi elváltozást okozhat.

Passziválás: rozsdás vas felületekre egy ecset segítségével, higítatlanul hordja fel a készítményt. Ez egy fekete réteget képez a felületen, amely száradás után festhető.

 

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Adatok
Cikkszám:
856310
Tömeg:
1 kg/db