TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Vileda Ecobag zárószalagos szemeteszsák

Vileda Ecobag zárószalagos szemeteszsák
Vileda Ecobag zárószalagos szemeteszsák

Az Ecobag szemeteszsákok a Vileda legvastagabb és legellenállóbb szemeteszsákjai közé tartoznak. Könnyen zárhatóak, így ellenállnak a szakadásnak és a kilyukadásnak. A cseppgátló rendszere pedig lehetővé teszi, hogy koszolás nélkül távolítsa el a zsákot a tárolójából.

Bővebben
Kiszerelés  :
15db/tekercs
Származási hely :
Németország
Márka :
Vileda
További adatok
449 Ft
Termékleírás

A Ecobag termékcsalád a Vileda szemeteszsákjainak legjobbjai, amelyet a nagyobb ellenállóképesség különböztet meg. A 3 rétegű, magas és alacsony sűrűségű anyaghasználat teszi ezeket a szemeteszsákokat ellenállóbbá, így kevésbé hajlamosak a szakadásra és kilyukadásra. A magas sűrűségű anyagok segítségével a zsákok ellenállóbbak a szakadással szemben, miközben az alacsony sűrűségű anyagok azt érik el, hogy a zsákok kevésbé lyukadjanak ki. Így kerülhető el az, hogy a szemeteszsák kilyukadjon, ha egy hegyesebb tárgyat helyezünk bele, vagy elszakadjon, amikor kivesszük a tárolójából.
Az Ecobag szemeteszsákok az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

- Könnyen zárhatóak, elég behúzni a szalagokat a könnyebb szállíthatóság érdekében.

- Az oldalsó hegesztésnek köszönhetően kialakított cseppgátló rendszer meggátolja, hogy a zsákból a folyadékok ne folyjanak bele a szemetesbe.


Különböző méretben és tárfogatban is kapható a kisebb, 30 literes szemeteszsáktól egészen a nagyobb szemeteszsákig, amely lehetővé teszi akár 150 liter szemét összegyűjtését is.

Adatok
Cikkszám
919679