Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Brilliance® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátum 1l
Brilliance® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátum 1l
4 302 Ft

Brilliance® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátum 1l

Összetevők
<35% Foszforsav, <5% Dodecilbenzolszulfon sav, <5% Alkohol etoxilát, <5%1-Metoxi-2- Propanol.

Tulajdonságok

A Brilliance® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer szuperkoncentrátum teljesen környezetbarát ugyanakkor hatékony termék, vízkő és zsíros, olajos szennyeződések egyidejű eltávolítására is alkalmazható , de hatásos INOX felületek tisztítására is az élelmiszeriparban és a vendéglátóipar konyháiban, illetve vizes- és üzemi helyiségekben. Nem tartalmaz illatanyagot, hogy a felületről maradék nélkül eltávolítható legyen. Nem tartalmaz mérgező savat, illetve nem korrozív a fémekre. Biztonságosan használható, hiszen nem büdös és nem marja meg a felületeket, ugyanakkor a legerősebb vízkő is eltávolítható általa.

A krómozott és akril felületeket sem bántja, de kíméletlen a vízkővel és a kosszal, szappanmaradványokkal szemben!

 

Kiszerelés
1l
Származási hely
Magyarország
Márka
Brilliance
4 302 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Nagyon vastag lerakódásokra: erős víz-, tej-, borkő lerakódásokra: hígítatlanul vagy 1:2-es hígításban.

Könnyebb szennyeződésekre: csempemosás: 1:2-1:10-es hígításban.

Felmosás: 1:10–100-as hígításban zománcozott vagy erős savaknak nem ellenálló felületekre ne használja!

Fémtisztításra, rozsdamarásra: réz, acél, alumínium stb:1:2-es hígításban, ahogy az oxidréteg eltűnt, a felületet le kell öblíteni, majd szárazra kell törölni. Így teljesen zsír- és oxidmentes felületet kapunk.

Fuga tisztításhoz: 1:2-es hígításban használja, 5 perces hatásidővel, majd öblítse le a felületet. Készítsen tartóssági próbát, mert némely régi, elhasználódott fuga állapota esetleg tovább romolhat.

 

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Adatok
Cikkszám:
959405
Tömeg:
1 kg/db