Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Vileda

Üdvözöljük a Vileda Világában!


A Vileda márka kiváló minőségű, megbízható, innovatív és hosszú élettartamú termékeket jelent. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértő partnerek lehetünk otthona tökéletes ápolásában. Termékeinket azért készítjük, hogy könnyebbé tegyük a házimunkát. Olyan tartós mechanikai tisztító eszközöket kínálunk a háztartásába, mint felmosók, partvisok, háztartási gumikesztyűk, törlőkendők, vasalódeszkák és szivacsok. Cégünk 1948-as megalapítása óta piacvezető szerepet töltünk be, a világ 50 országában vagyunk jelen. 


Történetünk

A Vileda történetének gyökerei 1849-ig nyúlnak vissza, amikor Carl Johann Freudenberg átvette a „Heintze und Sammet” cserzőműhelyt a németországi Weinheimben. Az ott gyártott bőráruk kiváló minőségének köszönhetően a cserzőműhely hamarosan Európa egyik legnagyobb ilyen gyára lett.

Az 1929-es gazdasági válság idején a nyersanyagok hiánya arra kényszerítette a vállalkozást, hogy gondolja újra pozícióját és alternatívákat keressen a bőr helyett. A következő években egy teljesen új, nem szőtt anyagot fejlesztett ki. Ezzel letette a Vileda márka sarokkövét is 1948-ban. A Vileda név a német „wie Leder” kifejezésből ered, ami annyit jelent, hogy „olyan, mint a bőr”. Az innováció volt az, ami lefektette a márka alapjait, és továbbra is annak lényeges eleme maradt.

Minden Önről szól

Célunk az, hogy innovatív, kiváló minőségű termékeket kínáljunk Önnek, amelyekkel időt takaríthat meg a mindennapi háztartási munka során, hogy valóban maradjon ideje arra is, hogy az élet igazán fontos dolgait élvezze. Ez a mi filozófiánk generációk óta, és mindig is ez lesz.Az idő szinte luxuscikké vált napjainkban és korunkban.

Nálunk minden Önről szól, cégünk egyik legfontosabb küldetése, hogy több időt adhassunk Önnek.