Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Vileda Professional

Takarítási rendszerek - maximális teljesítmény és profit

A Vileda Professional takarítási megoldásokat és innovatív rendszereket kínál professzionális felhasználóknak. Az elmúlt több mint 30 év alatt megtapasztaltuk, hogy a különböző környezetben működő professzionális felhasználóknak milyen igényei vannak. Megoldásokat ajánlunk, amelyek segítenek gyorsabban, hatékonyabban és alacsonyabb összköltséggel takarítani.

Egy erős partner

Ma a Vileda Professional 16 országban működik értékesítési irodával és hozzávetőlegesen 300 munkatárssal dolgozik. A központ Németországban, Weinheimben van, közel a Freudenberg Kutatási és Fejlesztési Centrumhoz.

 

A Freudenberg csoport tagja

A Freudenberg csoportot 1849-ben alapították. Ma egy szerteágazó családi vállalkozás, sok egyéb mellett foglalkozik nem szőtt anyagokkal, szerszámgyártással, rendszertervezéssel, padló burkolatokkal. A csoport körülbelül 40 000 munkatárssal 60 országban működik, 7 milliárd euro forgalommal. A Vileda Professional az FHP– Freudenberg Household Products – része együtt a Vileda consumer divízióval.

 

Terméktervezés

A Vileda Professional filozófiája nem a meglévő követése, hanem intelligens termékek és rendszerek iránymutató tervezése. A legkisebb szövet darabtól a jövő takarításának a víziójáig mindennek ezt kell képviselnie. Az eredmény tiszta forma és sima átmenet az okosan kiegyensúlyozott ergonómia, esztétika és funkcionalitás kritériumai között. A felhasználó számára ez vonzó terméket jelent kiemelkedő ergonómiával.